Ha nyaralás, akkor Hungarospa Hajdúszoboszló!

Minden generációnak jó választás Hajdúszoboszló, hiszen Európa legnagyobb fürdőkomplexumában gyógy- és strandfürdő, csúszdapark, fedett élményfürdő és változatos programok is a nyaralók rendelkezésére állnak.

A 30 hektáron elterülő strandfürdőben 15 medence közül mindenki kedvére választhat. A strandoló családok és fiatalok legkedveltebb medencéi a hullám medence és a mediterrán tengerpart. 

A 30 hektáron elterülő strandfürdőben 15 medence közül választhatForrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt.

Az Aquaparkban 15 izgalmas kalandcsúszda fogadja a vízi élményekre vágyókat. A gyerekek számára az Aquapark kalandmedencéket is kínál vízi várral, mini csúszdákkal.
Az idősebb generációnak gyógyvizes medencéket és az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezeléseket ajánlják.

Rossz idő esetén érdemes kipróbálni az exkluzív vízi élményeket, valamint wellness-, fitness- és baba- szolgáltatásokat kínáló Aqua-Palace Fedett Élményfürdőt.

A kicsiknek itt vannak az Aquapark kalandmedencéiForrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt.

Idén nyáron is sok-sok programmal készül a Hungarospa. A nyári főszezonban minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok lesznek a strandfürdőben. Szombat délutánonként egy-egy sztár fellépőt láthatnak a fürdőzők, pénteken és szombaton zenés esti fürdőzésre invitálják vendégeinket. A gyerekeket és szüleiket a strand Vízipók meseszínpadán különböző családi animációk, kézműves fogalalkozások szórakoztatják.

15 izgalmas kalandcsúszda, kicsiknek és nagyoknak egyarántForrás: Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt.

A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton habshow.

Augusztus 19-én egy Omega élőkoncert zárja a nyári rendezvények sorát.

A Hungarospa saját szálláshelyei sokféle szállásigényt kielégítenek kedvező árakon.

A Hungarospa Thermal Hotel*** superior saját gyógyvizes medencékkel és gyógyászati részleggel várja a vendégeket. A Thermal Kemping sátor- és lakókocsihelyekkel, valamint mobil házakkal, a Hajdú kemping faházakban és motelben fogadja az üdülni vágyókat. A fürdő saját utazási irodája, a Thermal Tourist többféle kategóriában kínál szállásokat.

www.hungarospa.hu
Információ, szállásközvetítés: Thermal Tourist Utazási Iroda
4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
Tel: 52/558-551
e-mail: thermaltoursit@hungarospa.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek