Ugorj fejest az élményekbe – kevesebbért!

Csobbannál egyet a családdal a Bükfürdő Thermal & Spa-ban? Idéntől olcsóbban megteheted! Hogy miért? Most eláruljuk!

Egy jegy, megannyi élmény!Forrás: Büki Gyógyfürdő Zrt.

Egy jegy, megannyi élmény! Vásárolj fürdő napijegyet, amellyel nemcsak gyógy- és strandfürdőnk, hanem élményfürdőnk is egyszerre igénybe vehető! És hogy miért olcsóbb? Az egy évvel ezelőtti 4 500 forintos ár helyett most normál időszakban 3 750 forintért, kiemelt időszakban 3 950 forintért vásárolhatnak vendégeink felnőtt fürdőbelépőt – egész napra! Sőt, családi napijegyünk még ennél is kedvezőbb lett, az egy évvel ezelőtti két felnőtt és egy gyermek részére szóló fürdőbelépő 11 300 forint helyett most csak 7 900 forint normál időszakban, kiemelt időszakban pedig 8 400 forint! Jól hangzik, ugye?

Mit kapsz mindezért? 

A Bükfürdő Thermal & Spa-ban az egész család megtalálja a számára legideálisabb szórakozástForrás: Büki Gyógyfürdő Zrt.

 Az ár tartalmazza a gyógyfürdő, az élményfürdő és nyári főszezonban a strandon található attrakciók használatát is. A Bükfürdő Thermal & Spa-ban az egész család megtalálja a számára legideálisabb szórakozást. A gyógyfürdőben számos kültéri és fedett gyógyvizes medence található, ahol a gyógyulni vágyó vendégek nyugodt körülmények között tudnak pihenni. Az élményfürdőben egyik legnépszerűbb pancsolónk a Cápabarlang, amelyben a legkisebbek szórakoztató vízi elemekkel játszhatnak. Az élménymedencében sodrófolyosó és pezsgőágyak ígérnek felejthetetlen élményt, a mellette található pezsgőmedencében pedig garantált az ellazulás! A beltérből induló, és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák fény- és színeffektjei még különlegesebbé és vidámabbá teszik a száguldást. Élménycsúszdáink egyikéről akár csúszógumival, ketten is lecsúszhatnak!

Animációs programok kicsiknek és nagyoknak 

Ingyenes animációs programok várják a vendégeketForrás: Büki Gyógyfürdő Zrt.

Fürdőnk vendégei ingyenesen vehetnek részt animációs programjainkon: a reggeli órákban, illetve a nap zárásaként egy-egy pihentető, kellemes vízi tornán nyújthatják meg végtagjaikat, délelőtt és délután pedig aktív vízi tornáinkon mozgathatják meg őket. Hétvégén a gyerkőcök csúszdaversenyünkön mérhetik össze gyorsaságukat, és persze a bingó sem maradhat ki a programok sorából.

Látogass el hozzánk pároddal, családoddal, és élvezd szolgáltatásaink széles palettáját most még kedvezményesebb áron! Hétvégi program ötletnek tökéletes az egész család számára!

Aktuális árlistánkat itt találod.

Várunk sok szeretettel Bükfürdőn!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek