Babáknak áll a világ - a piciké a főszerep

  Ízig-vérig bababarát hotel Noszvajon - egy teljes hónapig a legkisebbeké a főszerep. Júniusban a megszokott és tematikus programokon túl, új programokkal, és szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Tegye felejthetetlenné a közös nyaralást!

  Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb!   

  Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország legelső baba- és gyermekbarát szállodáinakForrás: Copyright_Poki_Peti/Poki_Peti

   Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország legelső baba- és gyermekbarát szállodáinak. Az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a Bükk déli kapujában, a varázslatos Noszvajon várja tárt kapukkal a vendégeit az év minden napján. Büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat és a munkatársakat is, hogy az elmúlt évek során a visszatérő vendégeknek köszönhetően láthattak felcseperedni apróságokat. Öröm számukra, hogy napról napra gyermekkacaj tölti meg a hotelt, hogy a gyermekek csillogó szemekkel és ölelésekkel fogadják Páfrányt, a szálloda barátságos dinóját. Különösen jó érzéssel tölti el őket, mikor a játszóházban, az animátori foglalkozások alatt, vagy a megújult wellness részlegben és a parkban is, igazi kis barátságok köttetnek.

  Júniusi Baba Hetek, hogy tökéletes legyen az első közös nyaralás

  Napról napra gyermekkacaj tölti meg a hoteltForrás: Copyright_Poki_Peti/Poki_Peti

  Idén júniusban a kicsiké a főszerep. 4 héten át még több tematikus, fejlesztő programokkal, és sok-sok felejthetetlen élménnyel várják a lurkókat. A megszokott, megismert programokon kívül néhány újdonság is repertoárra került. Az egészen kicsik imádni fogják a babaúszást, a babamasszázst, a babaszaunát, a kicsit nagyobbak örömmel futkározhatnak az óriási, ősfás parkban, kipróbálják az óriás sakkot, a gyermek KRESZ-pályát, és a sok-sok kültéri és beltéri játékot. Elindul az Oxi tanoda - amely egy szórakoztató, mozgásfejlesztő torna a gyerekeknek. Az okosodni vágyók részére ajánlott a Funny English: élményteli angol foglalkozás sok-sok mondókával, dalocskával és mozgással a babák és anyukáik örömére. 100+1 gyermekbarát szolgáltatás, és a gyermek all inclusive ellátás maximális kényelmet és szuper családi élményeket ígér!

  Együtt lenni jó!

  Felejthetetlen családi nyaralás a picivel együttForrás: Copyright_Poki_Peti/Poki_Peti

  Egy pici születése felfoghatatlan öröm. Az első éjszaka, az első mosoly, az első alkalom, amikor anya ujját apró kezecskéjével megszorítja, mind-mind olyan pillanatok, amelyekre örökre emlékezünk. A Júniusi Baba Heteknek az a célja, hogy felejthetetlenné tegyék a közös családi nyaralást azok számára is, akik első alkalommal indulnak útnak a picivel.

  Színes apró labdák, vízi plüss figurák, gumikacsák és tarka játékok csábítják lubickolásra a babákat, természetesen a szüleikkel együtt. Szakképzett animátor, gyengéd türelemmel és nagy szakértelemmel vezeti be a lubickolás örömeibe a babákat már 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig a babaúszás foglalkozásokon.

  Szakképzett animátorok foglalkoznak a kicsikkelForrás: Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Noszvaj

  A csiri-biri torna fergeteges játékos, dalos fejlesztő torna 1-3 év közötti gyerkőcöknek! Hurrá baba-buli van! Kisgyermeke vidám babatársaságban élvezheti a kúszást, mászást, gurulást, forgatást, futkározást, háton zötyögést. Kipróbálhatják az „ejtőernyőzést", tölcsérben gurulást, „kis kukac alagút" mászást és sok-sok mókás mozgásformát, melynek minden egyes mozzanata fejlesztően hat a babák: mozgáskoordinációjára, személyiségére, ritmusérzékére, koncentrációs képességére, és tanulási készségére is.

  A kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozásokon lendületes hintáztatóknak, pörgetőknek, reptetőknek köszönhetően a jókedv garantált! A bébik élmények közepette sajátítják el a mondókákhoz, dalocskákhoz tartozó mozdulatokat, melyek hozzájárulnak mozgás és logikai készségük fejlődéséhez.

  A jókedv garantáltForrás: Copyright_Poki_Peti/Poki_Peti

  Különleges bababarát programok és szolgáltatások idén júniusban, még több fejlesztő foglalkozás, móka, kacagás kedves dalocskákon és mondókákon keresztül:

  • Babaúszás korcsoport szerint
  • Csiri-biri babatorna
  • Kerekecske-gombocska mondókázás
  • Babamasszázs
  • Tanuljunk meg bánni a festékkel: kéz- és talplenyomat készítés
  • Funny English: Élményteli, szórakoztató angol foglalkozás
  • Babafotózás, családi fotózás (Bejelentkezés szükséges!)
  • Oxi tanoda, mozgásfejlesztő torna

  Az ajánlatok ide kattintva érhetők el! További tájékoztatást a recepción kérhetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!