Családbarát vízi élmények - minden generációnak!

Akár wellness kezelésekről legyen szó, akár egy hosszabb gyógykúráról vagy családi kikapcsolódásról, a Harkányi Gyógyfürdő ideális választás minden generáció számára!

Mi lehetne kellemesebb a téli időszakban, mint megmerítkezni az azúr színű, természetes hatóanyagokkal teli Harkányi Gyógyvízben, szakértő kezekre bízni megfáradt testünket, és zavartalanul élvezni a kikapcsolódást? 

Meleg gyógyvíz a hideg téli idő ellenForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A közel 200 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Harkányi Fürdőben az árnyas, 13,5 hektáros őspark, szabadtéri és fedett gyógymedencék, valamint pezsgőmedencékkel felszerelt Látványfürdő áll a téli pihenésre vágyó vendégek rendelkezésére.

Az egészséges kikapcsolódás mellett most egy ünnepi ajánlat is várja vendégeinket decemberben.

Családbarát vízi élmények minden generációnakForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Gondoskodjon előre családtagjai és szerettei egészséges kikapcsolódásáról, vagy akár a jövő nyári családi vakációról és vásároljon december 31.-ig legalább 5000 Ft értékben Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványokat, amelyek a Fürdő bármely szolgáltatására beválthatók és a vásárlástól számítva 12 hónapig érvényesek! Regisztrálja a vásárlásakor kapott blokk, illetve számla tranzakciós sorszámát a Fürdő weboldalán, megnyerheti kényeztető ajándékaink egyikét!

A nyeremények:

• 1 darab, 2 főre, 2 éjszakára igénybe vehető szállás 2 ágyas standard szobában félpanzióval, wellness használattal a harkányi Thermal Hotelben
• 1 darab, két főre szóló ajándékutalvány a harkányi Robinson Étteremben
• 5 db Harkányi Thermal kozmetikai termékcsomag
• 5 db Harkányi Gyógyfürdő törülköző
• 5 db Harkányi Gyógyfürdő fürdőköntös

A nyereményjátékban való részvétel feltételeiről Harkányi Gyógyfürdő weboldalán tájékozódhat: https://harkanyfurdo.hu/ajandekutalvany-karacsonyra-jatek

Most a Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalvánnyal nyerhet isForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A fürdőzés és a játék mellett a feltöltődésre vágyó vendégekről sem feledkezett meg a Fürdő: a népszerű wellness és spa szolgáltatások mellett a téli hónapokban is érdemes kipróbálni a különleges hétvégi szauna szeánszokat, amelyeken nemcsak az illatokban merülhetünk el, hanem a szaunamester frissítő meglepetéseit is kipróbálhatjuk!
https://harkanyfurdo.hu/arak/akciok
A hideg hónapokban sem áll le a „buliszezon" a Fürdőben, ahol a Zenés Éjszakai Fürdők alkalmával a meghosszabbított nyitvatartás és népszerű DJ-k gondoskodnak a tökéletes hangulatról és a szórakozásról minden hónapban.

A fürdőzés és játék mellett a feltöltődésre is szerepet kapForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

További információk a Fürdőről és a Városról:
https://www.youtube.com/watch?v=Vx6Y4IBvunc

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek