Édes lillafüredi romantika

Kandallóban ropogó tűz, séta a mesés Függőkertben forró punccsal és feltöltő pihenéssel fűszerezve!

Romantikus pillanatok és meghitt pihenés Lillafüreden, a Hunguest Hotel Palota**** szállodában 

A magával ragadó LillafüredForrás: Toth Gyorgy

Gyermekkorunk örökzöld kirándulóhelye a magával ragadó Lillafüred! Mesés Függőkert, vízesés, neoreneszánsz kastély, csónakázó tó, cseppkőbarlangok, libegő és megannyi bebarangolni való élmény!

Lillafüredtől nem lehet elvitatni Magyarország legromantikusabb, legszebb helyének címét. Lillafüred romantikájával szorosan összeforrt és elszakíthatatlan látványelemévé vált a Hámori tó és a lillafüredi vízesés között fekvő csodálatos, Mátyás-korabeli vadászkastélyok hangulatát idéző szálloda, mely 1927 és 1930 között Lux Kálmán tervei alapján épült neoreneszánsz stílusban, állami beruházásként, Bethlen István miniszterelnök javaslatára.

Minden, ami romantikaForrás: minden_jog_fenntartva/@Rogoszfoto

Miért is ne ajándékozná meg magát egy nosztalgikus élménnyel? Időről időre minden kapcsolatnak szüksége van egy csipet feltöltő romantikára, frissítő megújulásra, kényeztetésre, egymásra szánt minőségi időre, együttlétre. Erre nincs is jobb választás, mint Észak-Magyarország egyedülállóan varázslatos klimatikus üdülőhelye, Lillafüred - ahol a mesebeli környezet változatos programkínálattal és üdítően friss levegővel találkozik – mely minden szerelemre, szeretetre vágyó szívet rabul ejt.

Ha Önöket is elragadta már a kíváncsiság, most novemberben különleges felnőttbarát programot kínál a Hunguest Hotel Palota**** Lillafüreden, melynek minden bája, kényelme és szolgáltatása a szerelmes párokat segíti különleges feltöltődéshez.

Kiváló választás a szerelmeseknekForrás: minden_jog_fenntartva/@Rogoszfoto

Gyertyafényes esti wellnessezés, fáklyás séta a Függőkertben, borvacsora a Mátyás étteremben és számos idilli pillanat vár azon párokra, akik pihenésre, feltöltődésre és meghittségre vágynak. Fogják meg kedvesük kezét és 2018. november 23 - november 25. között keressék fel a Bükk legszebb és legromantikusabb szállodáját Lillafüreden! Mert a főúri kastély hangulatát át kell élni ahhoz, hogy megértsük a régi idők, kedves, udvarlós, szentimentális báját.

A teljes feltöltődéshez elengedhetetlen a szálloda minden igényt kielégítő wellness részlege. Az uszoda, szaunák, gőzfürdő, beltéri taposó- és merülőmedence, valamint a csendes wellness részleg 07.00-09.00 és 19.00-21.00 óráig kizárólag a 14 év feletti vendégeknek nyújt teljes körű kikapcsolódást.
A pihenést segíti a sókamra, kültéri összeköttetésű finn szauna és merülőmedence, a fitness-terem (futópaddal, erősítő gépekkel, padokkal és indoor kerékpárral felszerelt), díjmentes fürdőköpeny és szaunalepedő használata is.

Régi idők bájaForrás: minden_jog_fenntartva/@Rogoszfoto

Lillafüred a romantikára, kikapcsolódásra és aktív pihenésre vágyó vendégek számára is tökéletes választás. Hiszen a Hunguest Hotel Palota Lillafüred**** vendégei, a szálloda exkluzív szolgáltatásai mellett az alábbi programokon is kedvezményesen vehetnek részt:
• Fergeteges csobbanás az Év fürdője díjazott Barlangfürdőben, melyre kedvezményes jegyek válthatók a recepción.
• Segway minitúrák a szálloda környékén és a Függőkertben (a program térítés ellenében vehető igénybe.)
• Adrenalin roller túrák hegyi környezetben profi vezetők kíséretével
• Időjárás függvényében remek lehetőség a közelben lévő Szent István és Szent Anna barlangok látogatása. A fokozottan védett barlangok vezetett túrák keretén belül fedezhetők fel.
• A Lillafüredi Állami Erdei Vasút Magyarország legszebb vonalvezetésű kisvasútja, igazi, vadregényes és romantikus hegyi pálya, amely városi környezetből indulva, a diósgyőri vár közeléből jut el számos látványossághoz: a Garadna-völgyben a Hámori-tó partján kanyarogva a lillafüredi Palotaszállóhoz, vízeséshez, barlangokhoz, az újmassai őskohóhoz, és számos gyalogos túra kiindulópontjára.
• A Bükk-hegység kincseinek csodáit, illatát és harmóniáját fedezhetjük fel, ha a Lillafüredi Libegőt választjuk programként egy kellemes hétvégén. A libegő ugyanis a lillafüredi Erzsébet sétány és a miskolci üdülőövezet fölött magasodó Jávorhegy között közlekedik, amely tökéletesen tárja elénk a Bükk-hegység titkait. Remek program és kikapcsolódási lehetőség!

Hunguest Hotel Palota LillafüredForrás: Toth Gyorgy

Itt van az ősz, próbálják ki a romantikus, nosztalgikus kényelmet, kóstoljanak finom ételeket, élvezzék a kettesben eltöltött időt a wellnessben vagy a Függőkertben sétálva. De a lényeg, hogy figyeljenek egymásra és hagyják, hogy egy hétvége csak Önökről szóljon!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek