Unja a megszokott rendezvényeket?

  100 hazai és külföldi rendezvényhelyszín, csapatépítő ötletek, környezetbarát rendezvények, innovatív rendezvénytechnológia a rendezvénypiac első számú networking eseményén a Millenárison, november 20-án. Regisztráljon ingyenesen!

  MICE Business DayForrás: www.megapixel.hu/Groszbalazs

  3D hologram, digitális kiállítási fal, környezetbarát rendezvénymegoldások, food truckok, pálinka felismerő kvíz csak, hogy néhány hívószót említsünk a 2018-as MICE Business Day programjából. A céges rendezvény- és utaztatói piac első számú networking eseménye izgalmas előadásokkal és konkrét üzletkötési lehetőségekkel várja a látogatókat november 20-án, a Millenárison.

  Izgalmas előadások és konkrét üzletkötési lehetőségek várják November 20-ánForrás: MICE Business Day 2017.

  A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 5 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben, amelyhez előzetes regisztrációval férhet hozzá, az alábbi linken keresztül: http://micebusinessday.hu/online-orarend.php
  Azon vendégeinket, akik legalább 10 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy egyéves Turizmus.com magazin előfizetéssel.
  Aki még nem regisztrált, az megteheti itt: http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

  Ajándék egyéves magazin előfizetésForrás: MICE Business Day 2017.

  A MICE Business Day szakmai fórumának központi témája a környezettudatos rendezvényszervezés lesz. A Street Food Egyesület a rendezvények műanyagmentesítéséről, a Heineken a multinacionális cégek karbonlábnyomának csökkentéséről, az Art Group pedig a zöld rendezvényszervezés kihívásairól beszél majd. A fórumon személyesen is bemutatkozik továbbá a Horvát Idegenforgalmi Közösség nemrégiben kinevezett vezetője. A MICE Business Day partnereként a Fitoland borítja majd zöldbe a Millenárist.

  A központi téma a környezettudatos rendezvényszervezésForrás: www.megapixel.hu/Groszbalazs

  A workshop ideje alatt a vendégek gasztronómiai élvezeteiről az esemény catering partnerei gondoskodnak. A Nespresso két pop-up kávézóval, a Coca-Cola a Römerquelle ásványvízzel, a Liszkay Borkúria saját boraival, a Pálinkamúzeum pálinkakóstolóval és pálinka felismerő élményfallal várja a vendégeket. Ami pedig az ételeket illeti a helyszínen 4 food truck kínálatából válogathatunk, ott lesz a debreceni IKON étterem, a budapesti Halkakas, belekóstolhatunk a Hunyadi Gasztroműhely, a Rational és a Culina Systems kreációiba. A La Fiesta Party Service pedig kifejezetten az erre az alkalomra megálmodott büféebéddel kényezteti majd a vendégeket.

  Gasztronómiai élvezetek a catering partnereknek köszönhetőenForrás: MICE Business Day 2017.

  Az eseményen a Domus Living Solutions Kft. 6 méteres jurtájával lesz látványos helyszín, a Hungexpo és a New Edge pedig egy közösen kialakított lounge-al jelenik meg, ahol kényelmes fotelekbe süppedve pihenhet meg az ember, miközben közelebbről is megismerheti a kiállítási attrakciók legújabb technológiai fejlesztését a digitális falat. És itt debütál az a bizonyos 3D hologram kivetítő is, ami rövid időn belül a rendezvényszervezők kedvence lesz.

  Látványos helyszín és meglepetésekForrás: MICE Business Day 2017.

  A MICE Business Day immár állandó és kiemelt partnere a Cégeshelyszínek.hu csapata idén is meglepetéssel várja majd a szakmai vendégeket a helyszínen. Személyesen találkozhatnak továbbá a Magyar Rendezvényszervezők és – szolgáltatók Szövetségének képviselőjével és jelen lesz az esemény külföldi hosted buyereinek meghívásában is közreműködő SKAL International Hungary is.

  Az eseményre több mint 20 külföldi hosted buyer érkezik, akiknek a rendezvényt megelőzően két napos tanulmányutat is szervez a Turizmus Kft.

  Az esemény médiapartnerei a Business Traveller Hungary, a turizmus.com magazin, a Trend FM és a Travelo.

  100 kiállító, 300 szakmai vendég, 1500 tárgyalási időpont

  Várjuk szeretettel az ületi turizmus első számú networking eseményén!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!