Látta már jakuzziból a Tűztornyot?

Foglaljon szállást ősszel a megújult Hotel Sopronba és próbálja ki!

A megújult, négycsillagos Hotel Sopron igazi vendégszeretettel várja az osztrák-magyar határ közelében az óváros peremén. Könnyű megközelíthetőség, csodálatos kilátás Sopron történelmi belvárosára, közvetlen foglalás esetén díjmentes parkoló és internethasználat, 100 kényelmes szoba, kellemes étterem elismert konyhával és hangulatos kerthelyiséggel és családbarát szolgáltatások biztosítják a Vendégek kényelmét. 

Városi panorámás Sky WellnessForrás: Hotel Sopron

 A szálloda 2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit. Sőt, a 2018-as, 35. évüket további fejlesztésekkel indították, s ősszel 3. emeleti, egyedi, városi panorámás Sky Wellnessel várják vissza vendégeiket!

Egyedülálló a látvány Sopron városáraForrás: Hotel Sopron

Élvezze az esti város és a Tűztorony fényeit egy pohár pazar koktéllal a kezében a kellemes jakuzziból vagy napközben figyelje a nyüzsgő belvárost és a háztetőkön játszadozó napsugarakat. Az egyedülálló, soproni városi panorámás látvány wellness 2018 őszétől várja vendégeit modern környezetben, a szálloda legfelső, harmadik emeletén.

A Hotel Sopron küldetésének tekinti, hogy vendégeink gondjaikat elfeledve, feltöltődve, kipihenten folytathassák mindennapjaikat.

Sky Wellness szolgáltatások: jakuzzi élmény elemekkel, finn szauna, infraszauna & sókabin, gőzkabin, fitnesz terem. Nyitás 2018 őszén!

Prémium élményForrás: Hotel Sopron

Látogasson el ősszel a megújult Hotel Sopronba, hogy a változásokat személyesen is megtapasztalhassa! Őszi akcióikban biztosan megtalálja a legjobban Önhöz illőt!

Válassza a Hello Ősz- Hello Sopron ajánlatukat a hétköznapokra és lazítson az ajándékként biztosított masszázzsal!

Hello Ősz - Hello SopronForrás: Hotel Sopron

Tudta Ön, hogy Sopron nem csak a Kékfrankos, hanem a csokoládé fővárosa is? Bor, bonbon, Sopron ajánlatuk keretében Ön is megízlelheti Sopron különlegességeit! A félpanziós ellátás mellett bor & csokikóstolóval és egy üveg borral várják a kikapcsolódni vágyókat szeptembertől egészen október közepéig.

Borral és csokikóstolóval várjákForrás: Hotel Sopron

Ha inkább az október 23-i hosszú hétvégére tervezi a családi pihenést, erre is van játékos akcióban gazdag ötletük. Hogyan? Lasertages akciójátékkal, élőzenével, és a gyors jelentkezőket díjmentes retrobuszos bortúrával (Kékfrankos Expressz) várják.

Sőt, a november 1-jei hosszú hétvégén vidám, szellemes családi- és gyerekprogramokkal, lámpás szellemtúrával, tökfaragással, ugrálóvárral, halloween bulival készülnek a szállodában és egyedi attrakciókkal, show műsorral a közeli mese vidámparkban.

Családi- és gyerekprogramokkal is készülnekForrás: Hotel Sopron

Fontos és hasznos! Közvetlen foglalás esetén ingyenes parkolást és ajándék kávét/teát biztosítanak minden vendégnek! Foglalás >>>

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek