Búcsúztassa velünk a nyarat Harkányban és nyerjen!

Ne pakolja el a fürdőruhákat még a szekrénybe, inkább látogasson el egy nyárbúcsúztató lubickolásra a Harkányi Fürdőbe, ahol most értékes nyereményekkel is gazdagodhat!

A nemzetközi hírű Harkányi FürdőForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A közel 200 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Harkányi Fürdőben az árnyas, 13,5 hektáros őspark, szabadtéri és fedett gyógymedencék, valamint pezsgőmedencékkel felszerelt Látványfürdő áll az őszi pihenésre vágyó vendégek rendelkezésére szeptemberben is.

Szabadtéri és fedett gyógymedencék várjákForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Az egészséges kikapcsolódás mellett most egy különleges ajánlat is várja a leghűségesebb látogatókat a Harkányi Fürdőben. Ha november 30-ig belépőjegyet vásárol a Harkányi Fürdőbe, és regisztrálja a vásárláskor kapott blokk tranzakciósszámát a Fürdő weboldalán részt vehet a sorsolásokon, ahol számos értékes ajándék talál gazdára.

A kikapcsolódás mellett most nyerhet isForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A havi sorsolások nyertesei a Zsályaliget Élményparkba szóló belépőjegyekkel, sloggi termékek vásárláshoz felhasználható kuponokkal, Harkányi Thermál kozmetikai csomagokkal, valamint Harkányi Fürdő baseball sapkákkal és törölközőkkel gazdagodhatnak.

A decemberi fősorsoláson pedig egy kerti grill és egy Fatboy márkájú kerékpár a Praktikertől, egy Whirlpool WNF8 T2O X hűtőszekrény, valamint 3 db Harkányi Fürdő köntös vár a legszerencsésebbekre.

Kerékpárt vagy hűtőszekrényt is nyerhetForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A játékban a Harkányi Fürdő felnőtt, diák és 62+, napi, délutános és 7 napos belépőivel, valamint a családi napi és délutános belépőjegyekkel lehet részt venni. A részletes részvételi szabályzatról, valamint a promócióban való részvétel feltételeiről a játék weboldalán tájékozódhat: https://harkanyfurdo.hu/nyeremenyjatek

Játszva nyerhetForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A fürdőzés és a játék mellett a nyárvégi feltöltődésre vágyó vendégekről sem feledkezett meg a Fürdő: a népszerű wellness és spa szolgáltatások mellett szeptemberben is érdemes kipróbálni a különleges hétvégi szauna szeánszokat.

Fürdőzés és játék mellett fel is töltődhetForrás: Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A gyógyvizes kezelésre érkezők számára pedig a szeptember 17-től kedvezményesen vásárolható, TB beutalóval igénybe vehető Komplex Kezelés Medence Fürdővel akciót ajánljuk, amely most 2 100 Ft helyett 1 500 Ft-ért vehető igénybe, egész napos gyógymedence használattal és a reumatológus szakorvos által javasolt kezelésekkel.

További információk a Fürdőről és a Városról:
https://www.facebook.com/harkanygyogyfurdo/
https://www.facebook.com/iranyharkany/
https://www.youtube.com/watch?v=Vx6Y4IBvunc

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek