Gondtalan pihenés? A jelszó: all inclusive!

  A családi pihenés csak úgy az igazi, ha a család apraja-nagyja egyformán jól érzi magát! Az all inclusive családbarát hotelekben minden adott a gondtalan kikapcsolódáshoz az összes generáció számára!

  Pihentető minden korosztály számáraForrás: Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  Bár egy családban mindig a gyerek a világ közepe, de családi nyaralás idején különösen számítanak a kicsik igényei. Vajon találnak-e játszópajtásokat? Vajon megtalálják-e kedvenceiket a büféasztalon? Vajon tudnak-e pancsolni a medencékben? Van-e szép zöld környezet?
  Ezernyi kérdés a családi nyaralás előtt... De minden kérdésre igen a válasz a Danubius családbarát szállodáiban.

  Ideális családi üdülésForrás: Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  A büki Health Spa Resort és hévízi Aqua hotelben minden megtalálható, a professzionális gyógyszolgáltatásoktól a pihentető wellness-ig, az aktív sportoktól a legfinomabb all-inclusive konyháig. A gyerekeknek pedig felejthetetlen élményt nyújtanak a Bubbles Club sárkányai.

  A Bubbles Club sárkányaiForrás: Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

   Izgalmas játékokkal felszerelt játszószoba várja a kicsiket és nagyobbakat
   Játszótér a szabadban
   Sportolási lehetőségek
   Ingyenes játék- és sporteszközkölcsönzés
   Babamedence, játszószoba a legkisebbeknek
   Kiemelt hétvégéken a szakképzett animátoroknak köszönhetően a szülők akár az egész napot pihenéssel tölthetik, míg gyerekeik tréfás versenyeken, kincsvadászaton, szárazon és vizen megrendezett gyerek olimpián, fantáziadús kreatív játékokon vesznek részt

  Játékokkal felszerelt játszószobaForrás: Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  A hatalmas kerttel körülvett Danubius családbarát szállodánkban átadhatjuk magunkat a termálvíz nyugtató hatásának, vagy lazíthatunk a nyitott és fedett medencék egyikében! Az élménymedencék, a gyermekmedencék, pancsolók pedig az önfeledt szórakozást kínálják minden korosztálynak.

  Nyitott és fedett élménymedencékForrás: Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  Reggel 7.00 és este 10.00 között korlátlanul válogathatunk az ízletes ételekből. Az étteremben is felkészülten várják a családokat: etetőszékkel, magasított székkel és színes gyerekétkészlettel. Az étterem munkatársai örömmel segítenek a bébiétel vagy a cumisüveg felmelegítésében is. A gyermek büfé roskadozik a kicsik kedvenc fogásaitól.

  Ízletes ételek kicsiknek és nagyoknakForrás: Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  A főétkezések mellett extra reggelivel gondolnak a későn kelőkre, gyógytea, gyümölcs és kávé biztosítja a napközbeni felfrissülést, délután uzsonnát, süteményeket, fagylaltot kínálnak. A tematikus vacsoraestek kínálatában a tudatosan táplálkozók és ételallergiások számára is bő a választék. Az all inclusive ellátás tartalmazza az alkoholmentes italokat, vacsorához a csapolt sört és házi borokat.

  Hogy tökéletes legyen a komfortérzetünk, a szállodában valóban mindenről gondoskodnak, így elég csupán a fürdőruhát és néhány ruhadarabot magunkkal vinnünk!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek