Strandszezon a maximumon- Töltse az augusztust Harkányban!

  Hozza ki a maximumot az idei strandszezonból és látogasson el a Harkányi Fürdőbe, ahol augusztusban minden korábbinál több program vár a víz és a zene szerelmeseire!

  Bár már csak egy hónap van hátra a nyárból, de még ne pakolja el a fürdőruháját! Minden nap este 8-ig várja a felfrissülésre vágyó látogatókat a Harkányi Strand, ahol 13,5 hektáros őspark, szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja garantálja a tökéletes nyári kikapcsolódást!

  A régió egyik legnagyobb csúszdaparkjaForrás: Harkányfürdő

  A csillogó, azúrkék vízű medencék mellett izgalmas nyári programok is várnak ránk Harkányban:
  Augusztus 4-5 között Harkányba érkezik a Coca-Cola Strandparty színpadi DJ-vel, nyereményjátékokkal, élőcsocsóval, FIFA Gaming Zone-nal és Instax emlékfotózással. Augusztus 10-én éjfélig tart a party a Zenés Éjszakai Fürdő alkalmával Vastag Csaba és neves DJ-k társaságában.
  A gyerekek az idén utoljára augusztus 11-én tehetik próbára ügyességüket és tudásukat a Kalandra Fel! játékparkban, ahol csúszdás légvár, élőcsocsó vagy vízifoci, óriáspuzzle, kvíz, tudáskerék, kreatív kézművessarok és ugróiskola várja a családokat.

  Családi programok HarkányfürdőbenForrás: Harkányfürdő

  Méltón búcsúzik a nyártól a Harkányi Fürdő, mivel augusztus 18-20 között ismét megrendezésre kerül a Harkányi Hosszúhétvége. A kitűnő hangulatról és a jól ismert slágerekről KisGrófó, Mc Hawer és a Tekknő, a Fresh, a Fiesta és az UFO csapata gondoskodik. A szervezők különleges sportprogramokkal is készültek: a strandolók kipróbálhatják az Ultimate Frisbee-t és a petanque-ot, illetve szurkolhatnak az MKSZ Kézilabda Kupán is!

  AZ UFO is fellép a Harkányi HosszúhétvégénForrás: Harkányfürdő

   

  Az MKSZ Kézilabda Kupa is megtekinthetőForrás: Harkányfürdő

   Akik pedig inkább nyugalomra és testi-lelki feltöltődésre vágynak, ezen a nyáron is korlátlanul élvezhetik a fedett Látványfürdőt, a gyógymedencéket és a klasszikus gyógykezeléseket, illetve a wellness és spa szolgáltatásokat.

  Ha Harkányban jár, ne felejtsen el szavazni az Év Fürdője versenyen a Harkányi Fürdőre augusztus 31-ig, mivel az idén is rengeteg értékes ajándék kerül kisorsolásra a résztvevők között! http://azevfurdoje.hu/harkany

  További információk:

  www.facebook.com/Harkányfürdő
  https://www.facebook.com/iranyharkany/
  https://www.youtube.com/watch?v=Vx6Y4IBvunc

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!