Ha Balaton, akkor Hajózás!

Hajóprogramok az egész családnak a Balaton közepén! Kapcsolódjon ki sétahajóink fedélzetén, száguldjon gyorshajóinkkal vagy kiránduljon menetrendi hajóinkkal, hisz az élményhez HAJÓ visz!

A Balatoni Hajózási Zrt. idén is színes és új hajóprogramokkal várja a kicsiket és nagyokat a Balatonon. A sokszínű programkínálatunkból minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 21 kikötőből indulnak menetrendi hajójárataink, melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek, turisztikai célpontok. Gyorshajójáratunkkal pedig idén is csak 10 perc a túlpart Fonyód és Badacsony között, de Siófokról Balatonfüred is csak 25 perc! Társaságunk által üzemeltetett komphajókkal a túlpart csak 8 perc! Válassza hajójáratainkat!

Esti fények a hajónForrás: BAHART Zrt.

Programhajó kínálatunkban 1 órás sétahajó, 1 órás sétahajózás naplementében, Tihanyi-félsziget kerülő sétahajózás, esti badacsonyi kirándulás, Csillaglesen Helkával, valamint Mastercard bulihajó, játszósarokkal bővült Mastercard Varázshajó és Minimax gyerekhajóval várjuk Vendégeinket. A gyerekek számára további meglepetést tartogatunk idén is, a Playmobil gyerekjegy megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyermekutasaink. Augusztus 19-20-án Mastercard tűzijátéknéző sétahajók és bulihajók indulnak.

A siófoki kikötőForrás: BAHART Zrt.

 A BAHART Ajándékkártyával hajós élményeket ajándékozhat Szeretteinek! Egy élménnyel feltöltött kártya mindig jó ajándék!
A vitorlázás szerelmeseit a Balaton legnagyobb vitorláskikötő láncához tartozó 11 vitorláskikötőnkben várjuk. Túrázzon vitorlásával, túrabérleteinkkel kedvezményesen vitorlázhat.

Az alsóörsi vitorláskikötőForrás: BAHART Zrt.

Társaságunk hajóflottájának bérbeadásával, rendezvények szervezésével is foglalkozik, így felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait! Különleges helyszínt ajánlunk különleges alkalmakra!

Különleges helyszín, különleges alkalmakra!Forrás: BAHART Zrt.

Új hajóprogramjaink mellett, új szolgáltatásokkal is várjuk a Balatonhoz érkező vendégeket. Minden hajón, valamint hajóállomáson igénybe vehető az ingyenes WIFI internet szolgáltatás, nem csak az utasoknak, de a kikötőkbe kilátogatóknak is. Hajójáratainkról és hajóprogramjainkról az idei évben bevezetett új BAHART Ügyfélszolgálaton keresztül, valamint honlapunkon tájékozódhatnak.

www.bahart.hu

Balatoni naplementeForrás: BAHART Zrt.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek