Hotel Karos Spa: remek választás családdal is!

A Hotel Karos Spa az ország egyik legjobb családbarát szállodája, ahol az egész família együtt szórakozhat, de a párok az ingyenes gyerekfelügyeletnek köszönhetően kettesben is kikapcsolódhatnak.

A családbarát Hotel Karos SpaForrás: Hotel Karos Spa

 Miért Zalakaros? Mert megéri!

Zalakaros pezsgő nyugat-dunántúli kisváros, egész évben izgalmas kirándulási- és programlehetőségekkel. A Termáltó és Ökopart – ahol kilátó- és csúszdatorony is húzódik a tanösvény közelében – gyalogosan és biciklivel könnyedén megközelíthető, ahogyan a közeli Kis-Balaton mentén is kellemes kirándulásokra nyílik lehetőség. A környék gasztronómiája kiemelkedő, a közelben akár csúcsborokkal is ismerkedhetünk. Szinte minden hétvégére jut program: Kannavirág Fesztivál, Városi Napok, Bornapok segítik az ide érkezők kikapcsolódását.

Termáltó és ÖkoparkForrás: Hotel Karos Spa

 Minőségi együtt töltött idő az egész család számára

Az idei nyár szenzációja a Hotel Karos Spa-ban a Gémklub Társasjáték játszóház, amely június 23-tól egészen augusztus 31-ig várja látogatóit 200 nm-en. Itt az egész család tematikus programokban vehet részt, a legizgalmasabb családi-, társas-, és kvízjátékok hozzák össze a kicsiket és a nagyokat, animátorok segítségével. Ezalatt a legkisebbek kreatív játszóházban tesztelhetik ügyességüket szakképzett óvónénik keze alatt.

Gémklub Társasjáték játszóházForrás: Hotel Karos Spa

 Kisbabával is bátran elindulhatunk

Néhány hónapos babával a nyaralás megszervezése elsősorban logisztikai kérdés: hogyan szállítjuk, majd helyezzük el a szobában mindazt, ami a csöppség – és szülei – kényelmét szolgálja? A Hotel Karos Spa apartmanszobái közül 10 eleve babafelszereléssel ellátott, de kérésre bármely szobatípusba bekészítik a komplett babafelszerelést: babaágy ágyneművel, fürdetőkád, pelenkázó, cumisüveg melegítő, szagsemlegesítő szemetes, bili, WC szűkítő, játszószőnyeg, pihenőszék.

Gyerek és bababarát szállodaForrás: Hotel Karos Spa

 Ütős gyerekprogramok egész nyáron

Ahogy a felnőtteknek jár a kettesben töltött idő, úgy a gyerekek is megérdemlik, hogy kimondottan nekik való programokon vehessenek részt a vakáció alatt. Ebbe a körbe tartozik a Minidiszkó, a kalandparkot idéző Leveli Béla játszótér, illetve a hosszú hétvégék és fülledt nyári délutánok kedvelt programja, a bábszínház. És azt tudta, hogy létezik külön gyermek wellness is, ahol a kicsik a szaunázás, a manikűr és az arcmasszázs alapjaival ismerkedhetnek, persze kíméletes módon?

Változatos gyerekprogramok a Hotel Karos Spa-ban!Forrás: Hotel Karos Spa

 Feltöltődés a felnőttek számára is

A szálloda wellness részlege 5 beltéri és 2 kültéri medencével várja a sportolni és lazulni vágyókat: az úszó-, élménymedencék legalább olyan népszerűek, mint a pezsgőfürdő, továbbá jól felszerelt szaunapark is segít a méregtelenítésben. Azok, akik gyógyulni vágynak, a gyógyhatású termálvízben pihenhetik ki magukat, igény esetén szakképzett fizikoterapeuták, gyógytornászok, gyógymasszőrök segítségével.

Kikapcsolódás felnőtteknek isForrás: Hotel Karos Spa

Nézzen szét a Hotel Karos Spa honlapján, nyaraljon Zalakaroson családjával! 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek