Egy nem átlagos családi vakáció Máltán

A Maltalingua Angol Nyelviskola minden család számára elfogadható áron kínál egy nem átlagos vakációt, tökéletesen ötvözve az angol tanulást a színes családi programokkal.

Ha még mindig nem sikerült eldönteni, hogy hol lenne a legjobb hely a családi vakációra, érdemes elolvasni cikkünket. A Maltalingua Családi Programját olyan családoknak ajánljuk, akik szívesen töltenék a családi vakációt a kristálytiszta vízzel körülvett napfényes Máltán, miközben a család minden tagja megalapozhatja vagy fejlesztheti angoltudását.

Családi nyelvtanulás a Maltalingua Angol NyelviskolánálForrás: Maltalingua Angol Nyelviskola

 Máltai szigetcsoport nagyszerű élmény lehetőségét kínálja a családok számára. Málta, Gozo és Comino csodálatos miliő egy olyan nyaraláshoz, ahol a szülők és a gyerekek megoszthatják a felfedezés örömét, megismerhetik a sziget történelmét, vagy egyszerűen csak élvezhetik a tengerparti pihenést. Mindezt egy biztonságos és nyugodt környezet, amellyel kevés más utazási cél versenyezhet.

A máltai emberek híresek vendégszeretetükről, barátságukról és nagylelkűségükről. Általában melegszívűek és minden megtesznek, hogy vendégeik otthon érezhesség magukat.
Málta igazi billinguális ország, a sziget sokáig a Brit Birodalom része volt, az angol a máltai mellett az ország hivatalos nyelve lett, ezért minden angolul tanulni vágyónak kiváló úti cél. Mivel EU-s tagország az utazáshoz nincs szükség vízumra, a kb 2 órás repülőúthoz elég a személyi igazolvány, vagy az útlevél.
A szigetre látogatók kedvükre válogathatnak az aktív programok, a kultúra megismerése és a standolás számtalan lehetősége közül. Strandokból nincs hiány: némelyik teljesen üdülőhellyé alakított és minden szükséges felszerelést kínál egy csaladi naphoz, de akadnak magányos, eldugott partok is, ahol mindenki elveszhet a végeláthattalan tenger gyönyörében, vagy épp belemerülhet a vízalatti világ csodájába. De ha a tengerpart túl nagy kihívásnak tűnik, akkor mindig választhatják a szállodák vagy nyelviskolánk medencéit.

Málta sokkal több, mint a nap és a tenger. A több ezer éves gazdag történelmével a szigetcsoport végtelen lehetőségeket kínál a városnézésre és a kirándulásra. Őskori templomok, római romok, középkori várak és falvárosok, félelmetes erődök, lenyűgöző templomok és útkeresztező kápolnák ... ezek csak néhány olyan történelmi látnivaló, amelyeket a családok meglátogathatnak.
Málta egész éven át kínál színes programokat egész család számára, úgy mint koncertek és szabadtéri zenei rendezvények, kiállítások és bemutatók, karneválok.

A napfényes MáltaForrás: Maltalingua Angol Nyelviskola

 Mindezek felfedezésében segít a Maltalingua Angol Nyelviskola azzal, hogy úgy állította össze a Családi Programot, hogy a napi pár órás angoltanulás után a családnak lehetősége legyen együtt felfedezni a szigetet. Ha esetleg a szülők egy kis „gyerekmentes" időtöltésre vágynak, lehetőségük van csatlakozni felnőtt csoporttársaikhoz és a gyerekek is részt vehetnek az iskola által szervezett programokon. Ezeken a foglalkozásokon alkalmuk nyílik más hasonló korú diákokkal tölteni a szabadidejüket, aminek köszönhetően új barátokra tehetnek szert a nagyvilágból és tovább gyakorolhatják az angol nyelvet.

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet az angol nyelvű kommunikáció fejlesztésére, akárcsak a mindennapi nyelvhasználathoz kapcsolódó magabiztosság növelésére. Diákjainkat arra bátorítjuk, hogy "cselekedve tanuljanak",vagyis nyelvtudásukat valós élethelyzetekben és tevékenységeken keresztül fejlesszék.

A szülőknek szóló felnőtt programban szintén fő cél az angol nyelvű kommunikáció fejlesztése és a mindennapi nyelvhasználathoz kapcsolódó magabiztosság növelése.
A különböző tanfolyamokon és programokon a családoknak lehetősége van az iskolánk által ajánlott különféle szálláslehetőségek közül választani, legyen szó helyi szállodáról, önellátó apartmanról vagy angol nyelvű befogadó családról. Minden családi szálláshelyünk St. Julian's-ben található, egy rövid sétára a nyelvi központjainktól.

Mégtöbb információért látogassanak el a Maltalingua honlapjára, vagy hívjanak telefonon bizalommal!

Interaktív nyelvtanulás a Maltalingua-nálForrás: Maltalingua Angol Nyelviskola

 

Sikerek a NyelviskolábanForrás: Maltalingua Angol Nyelviskola
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek