Élvezze a gondtalan balatoni nyaralást: Tesco Online Bevásárlás már Siófokon is!

Nem kell többet sorban állnia! Engedje át magát a Balaton-part élményeinek és bízza a bevásárlást a Tescóra! Sőt, az első online vásárláshoz kedvezményes kupon is jár.

Több idő a balatoni nyaralásra

Akár már most megtervezheti álmai nyaralását Siófokon és környékén, idén nyáron ugyanis nem kell amiatt aggódnia, hogy a kikapcsolódásra szánt idő vásárlással megy el: szeptember 2-ig a Tesco Siófokon, Balatonvilágoson és Balatonaligán is házhoz szállítja online rendelését, egészen az ajtajáig. Nem számít, hányadik emeletre kell mennie a futárnak – ő ott lesz, amikor csak Ön szeretné, a frissen előkészített rendelésével.

Online bevásárlás nyáron is

Miért érdemes nyáron is a Tesco Online Bevásárlást választania? Nemcsak időt spórolhat, hanem abban is biztos lehet, hogy rendelését megfelelően tárolják a kiszállítás alatt is. Így akár hűtött vagy fagyasztott termékeket is vásárolhat online – nem fognak megolvadni még a legnagyobb nyári kánikulában sem. Összeszedtük a szolgáltatás további előnyeit:

  • a Tesco oldalán több mint 20 000 termék közül válogathat
  • hetente legalább 2500 akciós ajánlat várja Önt
  • ha a kiszállítás során kiderül, hogy valamelyik termékre nincs szüksége, egyszerűen visszaküldheti a futárral
  • csak azokért az árukért kell fizetnie, amelyeket valóban átvett 

Házhozszállítás a hét minden napján

Az említett településeken a hét bármely napjára kérheti a házhozszállítást: ehhez 2 órás idősávok állnak rendelkezésére, hétfőtől vasárnapig, reggel 8 és este 10 óra között. Ha már rendelkezik Tesco Online Bevásárlás fiókkal, a nyaralás idejére változtassa meg a kiszállítási címét a nyaralójára vagy aktuális szálláshelyére, és már rendelhet is Siófokra, Balatonvilágosra vagy Balatonaligára!

Forrás: Tesco

Akár a Balaton partján is bevásárolhat

Ha egy kellemes városnézés, egy frissítő kirándulás vagy a balatoni strandolás közben jut eszébe, hogy nem lesz ideje bevásárolni, a Tesco erre is nyújt egy rendkívül kényelmes megoldást: vásároljon mobilján keresztül! Csak töltse le az Online Bevásárlás alkalmazást, melyen néhány kattintással a kosarába helyezheti a kívánt termékeket! Az applikációval akár kedvenc termékeit is elmentheti, hogy később még egyszerűbben megrendelhesse őket.

Kedvezmény az első online vásárlóknak

Ha még nem használta a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatását, most itt a remek alkalom! Első internetes vásárlásából, az akciós kupon felhasználásával 1500 Ft kedvezményben részesül. Önnek már csak annyi dolga maradt, hogy gondtalanul élvezze az idei nyarat. A bevásárlást pedig bízza a Tescóra! Az akció pontos részleteit keresse a tesco.hu/siofok weboldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek