Gyere Gyopárosfürdőre, és nyerj egy autót!

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő egy nem mindennapi nyereményjátékot hív életre 2018-ban. A játékban való részvételhez csupán el kell tölteni egy kellemes napot Gyopárosfürdőn és keresni a regisztrációs pontot.

A fürdőbe látogató vendégek a fürdő szolgáltatásain túl találkozhatnak a nyári időszakban egy regisztrációs ponttal, ahol kihelyezett tabletjeink segítségével egy kérdés megválaszolását és regisztrációt követően bekerülnek egy „kalapba", mely következtében minden hónap végén és az év végi sorsoláson is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Ezen kampány országos médiumokban, térségi és helyi szinten is megjelenik majd az év folyamán, továbbá az online jelenlétünk vezérfonalát is szolgálja majd. Marketingkampányunk célja a fürdő szolgáltatásain túl pluszmotiváció biztosítása az utazni vágyók számára, ezen kampány értékét a szolgáltatók és a fürdő üzemeltetői is tudják érvényesíteni mindennapjaikban.

Nyerj egy Dacia DustertForrás: Travelo


2018 főszezonban a fürdőbe látogató vendégeink mindegyike lehetőséget kap jelentkezni nyereményjátékunkra, melynek keretein belül hetente páros fürdőbelépővel, havonta wellnessutazással és év végén egy vadonatúj Dacia Duster 1.6 Prestige típusú gépjárművel gazdagodhatnak a Renault Hungária jóvoltából.
A fődíj sorsolása nyilvános keretek között közjegyző jelenlétében 2018. december 10-én lesz.
„Gondolj egy nyereményre!... Itt megtalálod!"

Beharangozó kisvideónk:
https://youtu.be/CkJVlxjWXYE

A nyereményjáték az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. szervezésében 2018. február 5. és 2018. december 9. között történik. A játékban résztvevők az Általános Szerződési Feltételeket elfogadják, és magukra nézve kötelezőként ismerik el. Általános Szerződési Feltételek: www.gyoparosfurdo.hu/aszf

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek