A legtöbb vízi élmény!

Európa legnagyobb fürdőkomplexumában gyógy- és strandfürdő, csúszdapark, fedett élményfürdő várja a családokat. Az „Év fürdője" a legtöbb vízi élményt nyújtja ötcsillagos minőségben.

Az idei év újdonsága két új gyermek medence a strandon. A 30 hektáron elterülő strandfürdőben ezzel együtt már 15 medence közül választhatnak a strandolók.
Az Aquaparkban szintén 15 izgalmas kalandcsúszda várja a vízi élményekre vágyókat. A gyerekek számára az Aquapark kalandmedencéket is kínál vízi várral, mini csúszdákkal.

Minden korosztály megtalálhatja álmai csúszdáját!Forrás: Hungarospa Hajdúszoboszló

Rossz idő esetén érdemes kipróbálni az exkluzív vízi élményeket, valamint wellness-, fitness- és baba- szolgáltatásokat kínáló Aqua-Palace Fedett Élményfürdőt.

A gyerekek számára az Aquapark kalandmedencéket is kínál vízi várral, mini csúszdákkalForrás: Norbert Hevesi/Norbert Hevesi H1 Photo Studio

Idén nyáron is sok-sok programmal készül a Hungarospa. A nyári főszezonban minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok lesznek a strandfürdőben. Szombat délutánonként egy-egy sztár fellépőt láthatnak a fürdőzők, pénteken és szombaton zenés esti fürdőzésre invitálják vendégeinket. A gyerekeket és szüleiket a strand Vízipók meseszínpadán minden nap különböző családi animációk, kézműves fogalalkozások szórakoztatják.

A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton habshow, valamint discoForrás: Norbert Hevesi/Norbert Hevesi H1 Photo Studio


Július 27-től augusztus 10-ig a Minimax gyerekstrand helyszíne lesz a Hungarospa.
A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton habshow, valamint disco.
Augusztus 18-án egy „Piramis évek" élőkoncert zárja a nyári rendezvények sorát.

A fürdő saját utazási irodája, a Thermal Tourist többféle kategóriában is kínál szállásokatForrás: Balogh Tibor

A Hungarospa saját szálláshelyei sokféle szállásigényt kielégítenek kedvező árakon. A Hungarospa Thermal Hotel*** superior saját gyógyvizes medencékkel és gyógyászati részleggel várja a vendégeket. A Thermal Kemping sátor- és lakókocsihelyekkel, valamint új mobil házakkal, a Hajdú kemping faházakban és motelben fogadja az üdülni vágyókat. A fürdő saját utazási irodája, a Thermal Tourist többféle kategóriában kínál szállásokat.

www.hungarospa.hu
Információ, szállásközvetítés: Thermal Tourist Utazási Iroda
4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
Tel: 52/558-551
e-mail: thermaltoursit@hungarospa.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek