Nyerjen egyhetes angol tanfolyamot Máltán!

  A Travelo olvasói közül egy szerencsés, most egy hétre szóló angol tanfolyamot nyerhet a Máltai Idegenforgalmi Hivatal (Malta Tourism Authority) és a Gateway School of English (Magyarországon képviseli: Challenge Hungary Kft) máltai nyelviskola jóvoltából.

  Gateway iskola diákjaiForrás: Travelo

  A nyeremény 1 főre szól, át nem ruházható és készpénzre be nem váltható. A nyeremény tartalmazza a Budapest és Málta közötti utazást (repülőjegyet és repülőtéri illetéket fapados járattal, egy kisméretű kézipoggyásszal és egy kisméretű feladható csomaggal, online check in-nel), Máltára érkezéskor transzfert a repülőtérről a szállásra, egyhetes szállást egy fő részére az iskola egyik családi szállásán ahol egy másik hallgatóval osztoznak egy közös szobán és fürdőszobán, félpanziós ellátást a vendéglátó családnál és egyhetes angol tanfolyamot (heti 20 óra, 5 nap, napi 4 tanóra hétfőtől péntekig) egy fő részére a tudásszintnek megfelelően a szükséges tananyaggal. Hazautazáskor transzfert a szállásról a máltai repülőtérre.

  A játék időtartama: 2018. május 7-20.

  Sorsolás: 2018. május 22.

  A nyeremény 2018.05.01-10.31. között a szabad helyek függvényében használható fel.

  Sikeres játékot, a nyertesnek pedig kellemes és hasznos időtöltést kívánunk.

  Indulhat is a játék: 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!