Aktív hétvége a Hungexpón!

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban!

Szeret utazni és szívesen részt vesz távoli, egzotikus országokról vagy extrém utazásokról szóló élménybeszámolókon?
Emellett szereti az aktív kikapcsolódást, esetleg szívesen kipróbálná a legjobb bringákat, kocogna a többiekkel, vagy látványos bringabemutatókat nézne? Jöjjön el március első hétvégéjén az Utazás Kiállításra, ahol a legjobb utazási tippekkel és gazdag, minden korosztály számára szóló programkínálattal várjuk! Sőt, még egy kétszemélyes marokkói, vagy egyiptomi utazást is nyerhet!

Utazás kiállítás 2018Forrás: Travelo

A 6. Járatlan Utakon Fesztivál bloggerei a világ legtávolabbi tájait is közel hozzák a látogatókhoz! Beszámolnak az utazás minden spektrumát felölelő kalandos úti élményeikről, valamint praktikus tippeket is megosztanak az utazni vágyókkal. Több más mellett lesz még Afrika Expo, és a látogatók szórakoztatásáról a Dumaszínház fellépői is gondoskodnak.

A Bringa- és Futóexpón lehetőség lesz bringákat tesztelni és az egész család kipróbálhatja a futócipőjét is! Többek között látványos trial show-val és versennyel, BMX bemutatóval, bringafocival, közösségi futóversennyel és kerékpáros klubok bemutatkozójával, valamint bringakiállítással várjuk látogatóinkat.
A kisebbekre is gondoltunk: ügyességi programokon és kreszpályán mérhetik össze tudásukat, a legkisebbeket pedig gyerekmegőrző és számos izgalmas elfoglaltság várja a gyereksarokban.

Az utazás kiállítás külföldi díszvendége Marokkó.Forrás: Travelo

Külföldi díszvendégünknek, Marokkónak köszönhetően látogatóink igazi marokkói hangulatba csöppenhetnek a kiállításon. Mindent megtudhatnak erről a gyönyörű észak-afrikai országról és begyűjthetik a legjobb utazási ajánlatokat is. Belföldi díszvendégünk, Hévíz az Utazás Kiállítás nagy visszatérőjeként látványos megjelenéssel, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket. A folyamatosan megújuló fürdőváros nagy hangsúlyt helyez az elmúlt évek fejlesztéseinek, a változatos sport és kulturális programoknak a bemutatására, valamint a széles szálláskínálat felvonultatására. Fókuszban az egészséges életmód, a természetközeli feltöltődés, a minőség és az éltető víz állnak majd.

Az utazás kiállítás idei hazai díszvendége Hévíz.Forrás: Travelo

Akár egyedül, akár családdal együtt érkezik, a rendezényen minden korosztály megtalálja a kedvére való programot! Döntsön velünk az aktív kikapcsolódás mellett, és töltse velünk március első hétvégéjét!

További információk, jegyvásárlás: http://utazas.hungexpo.hu/

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek