Varázslatos mesevilág Lillafüreden!

  Lepje meg gyermekét egy igazi mesebeli Mikulás élménnyel 2017. november 23. és december 17. között!

  Sokszor halljuk, hogy a tél beköszöntével a természet is téli álmot alszik...Lillafüreden azonban a leghidegebb évszak ellenére sem áll meg az élet, sőt elképesztő csodákat teremt, melyek fölé a Palotaszálló méltóságteljes építménye emelkedik!

  Igazi mesebeli élményForrás: Travelo

  A valóra vált mesebirodalomban a kis látogatók először találkozhatnak a Mikulással, majd ezt követően 4 helyszínen áthaladva együtt nyomozhatnak a Mesebirodalom lakóival.

  Valóra vált mesebirodalomForrás: Travelo

  Az idei évben a gyerekek segíthetnek majd Pongónak visszaszerezni az elrabolt kölykeit Szörnyella de Frász rejtekhelyéről, megismerhetik hogyan járt túl Lúdas Matyi harmadszor is Döbrögi eszén, illetve a 15 éves jubileum alkalmából sok-sok régi jó baráttal találkozhatnak, és közösen ünnepelhetnek majd a gyerekek.

  A program csúcspontjaként a Mikulás bácsi várja őket díszes házikójában, hogy megajándékozhasson minden gyermeket.

  A program csúcspontjaForrás: Travelo

  Szállodánk recepcióján kizárólag a lillafüredi Mesebirodalom programjaira szóló kedvezményes jegyek vásárlására van lehetőség. A részvételi/kísérőjegy díja 1.600 Ft/fő, a program díja mikuláscsomaggal 2.450 Ft/fő, mely nem foglalja magában a vonat utat. Kedvezményes jegyek válthatóak a hétköznapi előadásokra, és korlátozott számban a hétvégi előadásokra is.

  Együtt nyomozhatnak a Mesebirodalom lakóivalForrás: Travelo

  A szabadtéri programokon való részvételi szándékát kérjük FOGLALÁSÁBAN ELŐRE JELEZNI SZÍVESKEDJEN, DE LEGKÉSŐBB a szállodai bejelentkezésekor a recepción.

  Utazásra a mikulásvonaton a www.mikulasvonat.hu oldalon tudnak előzetesen helyet foglalni.

  A Mesevilág minden nap 9:20, 11:55, 14:30 és 17:05 órakor kel életre a Lillafüredi Kisvasút állomástól indulva.

  A szabadtéri program időtartama körülbelül 75 perc önfeledt móka és kacagás.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!