Szívvel-lélekkel tél. Stájerország a javából.

Egy téli üdülés Stájerországban az egész család számára sokszínű élményt nyújt - az álomszerű sípályák és a tökéletesen karbantartott szánkópályák az első lendülettől az utolsóig vidám hangulatot ígérnek. Ezt követően egy hangulatos levezetés a hüttében forró teával és házi készítésű helyi finomságokkal tökéletes zárása a napnak.

A széles lejtők, könnyű gyakorlópályák és tökéletesen karbantartott pályák számos élményt tartogatnak, de a stájer sífutópályák sem hagynak kívánnivalót – változatosak és külön gyerekeknek kialakított szakaszaik is vannak.

Fotó: Steiermark Tourismus / ikarus.cc

 A biztonság kérdése mindenhol elsőbbségben részesül, a jó ár-érték arány pedig megmutatja az igazi stájer vendégszeretetet.

Ugyanakkor Stájerország kis és nagy rajongói távol a pályáktól sem csalódnak: izgalmas vadetetések, hangulatos lovasszános kirándulások, vagy szánkózás az egész családdal feledhetetlen élményeket nyújtanak.

Fotó: Parktherme Bad Radkersburg / Harald Eisenberger

 A régió kilenc termálfürdőjének egyikében, vagy a szállodák wellnessrészlegében a test és a lélek is felmelegszik. Míg a nyugalomra vágyó felnőttek lazítanak vagy a különböző kezelések gazdag kínálatából válogatnak, addig a gyerekek kipróbálják az élménymedencéket és a csúszdákat.

Fotó: Steiermark Tourismus / Pixelmaker

 Érdemes ellátogatni a helyi adventi vásárokba is, amelyek hangulata a régmúlt időket idézi – szebbnél szebb kézműves termékek közül válogathatunk, a mézeskalács, sült alma, puncs és gesztenye illata karácsonyi hangulatot varázsol...

Fotó: Steiermark Tourismus

 Kedvet kapott egy stájerországi téli üdüléshez? Ide kattintva megtervezheti: www.steiermark.com/hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek