Ózondús soproni szieszta

  Csodálja meg a természet őszi színeit! Irány a szabad, irány Sopron! Gyalog-, vagy kerékpártúra, kirándulás segway-vel? Ismerjék meg túravezetővel Sopron erdőit és a Fertő-tájat, de sziesztázzanak is!

   

  Most akár meg is nyerhetik pihenésüket! 2 éjszakás szieszta csodálatos természeti környezetben az évszázados Lővérekben!

  Ugye milyen csábító?

  Nem kell mást tenniük, csak regisztrálni a www.hotelszieszta.hu/tura-nyeremenyjatek oldalon 2017. 11. 02-ig!

  A Hotel Szieszta egy 5 hektáros ősparkban, a Lővérek erdeiben található. A soproni Lővérek klimatikus gyógyhely 214,5 méter tengerszint feletti magasságban az Alpokalján.

  léria: Ózondús kikapcsolódás a Hotel SziesztábanFotó: S.Judit

   

  Az Alpok legkeletibb nyúlványa, a Soproni-hegység délről és nyugatról öleli a Hűség városát, a hegység szubalpin klímája tette hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhellyé.

  A Lőverek erdeinek kristálytiszta, ózondús levegője, a kellemes alpesi klíma, a napsütésben való gazdagság mind elősegíti a regenerálódást és kiváló felüdülést nyújt.

  Ózondús szieszta SopronbanFotó: S.Judit

   

  Ismerjék meg túravezetővel Sopron fenyveseit vagy vezetett kerékpáros kirándulás alkalmával a világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj természeti értékekben gazdag, barátságos vidékét és sziesztázzanak nálunk!

  TópartForrás: Travelo

   

  Szereti érezni az erdő frissítő erejét? Tudta milyen illatokból és elemekből tevődik össze? Látta már az ország legnagyobb mamutfenyőjét? Ismeri a Lővérek nevének eredetét, Hany Istók legendáját? Gondolta volna, hogy a Hotel Szieszta melletti egykori versenypályán nyert 1969-ben bajnokságot a háromszoros Forma 1-es világbajnok, Niki Lauda? Járt már a Taródi-várban a tavaszi virágpompa idején?

  VirágpompaForrás: Travelo

   

  Tudjon meg mindent egy soproni szieszta során városunk féltett titkairól akár egy vezetett fáklyás esti séta során!

  Fáklyás esti sétaForrás: Travelo

   

  Eredjen a legnagyobb magyar nyomába, vagy látogasson el a Szalamandra-tóhoz és ízlelje meg Sopron legfinomabb ízű forrásvizét. Megismerheti az egykori vasfüggöny tárgyi és történeti emlékeit, de egyedülálló módon túravezetőnkkel ki is próbálhatja az elektromos jelzőrendszer még működő szakaszát.

  Lábatlan gyík a Károly-magaslatonForrás: Travelo

   

  Mindezt borkóstolással fűszerezve egy hangulatos borospincében a tölgyfa hordók között kortyolgatva a Soproni Borvidék hűsítő ajándékát! Kalandra fel, keresse fel velünk a világ legnagyobb összefüggő kékfrankos-ültetvényét! http://hotelszieszta.hu/erdei-setak-es-kerekparturak

  Vagy túrázzon velünk a 21. század leginnovatívabb közlekedési eszközével, segway-vel! Garantált az izgalom, a jókedv és a feledhetetlen élmény. http://hotelszieszta.hu/segway-turak-sopronban

  Kövessenek minket a Facebook-on is! https://www.facebook.com/hotelsziesztasopron/?fref=ts

  Hotel Szieszta H-9400 Sopron,Lővér krt. 37.

  Telefon: +36 99 314 260 Fax: +36 99 314 462

  E-mail: reserve@hotelszieszta.hu

  www.hotelszieszta.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!