Feltöltődés, pihenés Miskolctapolcán!

Kellemes pihenésre és feltöltődésre vágyik? A Miskolctapolca szívében Green City elvek alapján felújított Miskolctapolcai Strandfürdő kellemes kikapcsolódást nyújt pároknak és családoknak egyaránt.

Feltöltődés, pihenés Miskolctapolcán!Fotó: Miskolctapolcai Strandfürdő

A fürdő exkluzív wellness részleggel várja a vendégeket egész évben, ahol különleges masszázsok széles választéka biztosítja a teljes feltöltődést. A Strandfürdő különleges Szaunavilága nemcsak a hagyományos szaunázásra ad lehetőséget, hanem a vendégek élvezhetik az egyedi szauna szeánszok nyújtotta élményt is. Azon vendégek, akik mégiscsak a hagyományos szaunázást választják, a magma-, herba-, és infraszauna között válogathatnak. Mindemellett a gőzkabin 90-100%-os páratartalom mellett 45 Celsius fokon idézi meg a trópusok élményét. Aki pedig a hegyvidék világába szeretne egy pillanatra repülni egy kellemes szaunázás után, a jégkabint is választhatja. 

Galéria: Exkluzív wellness részlegFotó: Miskolctapolcai Strandfürdő

Az igazi kikapcsolódás pedig még csak most kezdődik, hiszen beltéren a vendégeknek 33-34 Celsius fokos hőmérsékletű jakuzzi pezsdítő élményében lehet részük vagy kipróbálhatják a masszázsmedence kényeztetését.

Galéria: Wellness medencékFotó: Miskolctapolcai Strandfürdő

Nyáron a kültéri parkosított strandterületen fekvő 50 méteres úszómedence nyújt sportolási lehetőséget, illetve a közelében elhelyezkedő lábtengó és röplabda pálya. A pihenni vágyóknak és a legkisebbeknek a fokozatosan mélyülő családi medence a legideálisabb, mely mellett a gyerekeknek játszótér egészíti ki a felhőtlen szórakozást.

Galéria: Kültéri medencékFotó: Miskolctapolcai Strandfürdő

A mozgás szerelmesei kardió és erőfejlesztő gépekkel felszerelt fitness teremben hódolhatnak szenvedélyüknek, vagy részt vehetnek csoportos órákon is. Szakképzett oktatók a személyi edzések keretein belül az állapotfelméréstől kezdve egészen a testreszabott edzéstervig biztosítják a vendég fejlődését.

Galéria: Fitness részlegFotó: Miskolctapolcai Strandfürdő

További információ az alábbi linkeken található:

www.miskolctapolcaistrand.hu

www.facebook.com/miskolctapolcaistrand

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek