Ha Balaton, akkor Hajózás!

  Hajóprogramok az egész családnak a Balaton közepén! Kapcsolódjon ki sétahajóink fedélzetén, száguldjon gyorshajóinkkal vagy kiránduljon menetrendi hajóinkkal, hisz az élményhez HAJÓ visz!

  A Balatoni Hajózási Zrt. utószezonban és ősszel is színes hajóprogramokkal várja a kicsiket és nagyokat a Balatonon. A sokszínű programkínálatunkból minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Több kikötőből indulnak menetrendi hajójárataink , melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek, turisztikai célpontok. Gyorshajójáratunkkal pedig csak 10 perc a túlpart Fonyód és Badacsony között, de Siófokról Balatonfüred is csak 25 perc! Társaságunk által üzemeltetett komphajókkal a túlpart csak 8 perc! Válassza hajójáratainkat!

  Galéria: Ha Balaton, akkor hajózás!Forrás: Travelo

  Ősszel sétahajóink fedélzetén várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket, az őszi szünetben Halloween hajót indítunk, télen a kicsiket a Mikuláshajó fedélzetén várja a Mikulás. Az idei évben a gyerekek számára további meglepetést tartogatunk, a Playmobil gyerekjegy megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyermekutasaink. Idei újdonságunk a BAHART Ajándékkártya, mellyel hajós élményeket ajándékozhat Szeretteinek!Egy élménnyel feltöltött kártya mindig jó ajándék!

  A vitorlázás szerelmeseit a Balaton legnagyobb vitorláskikötő láncához tartozó 11 vitorláskikötőnkben várjuk. Túrázzon vitorlásával, túrabérleteinkkel kedvezményesen vitorlázhat.

  Galéria: Ha Balaton, akkor hajózás!Forrás: Travelo

  Társaságunk hajóflottájának bérbeadásával, rendezvények szervezésével is foglalkozik, így felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait! Különleges helyszínt ajánlunk különleges alkalmakra!

  Új és megújult hajóprogramjaink mellett, új arculattal és szolgáltatásokkal is várjuk a Balatonhoz érkező vendégeket. Minden hajón, valamint hajóállomáson igénybe vehető az ingyenes WIFI internet szolgáltatás, nem csak az utasoknak, de a kikötőkbe kilátogatóknak is, hajójáratainkról és hajóprogramjainkról tavaly bevezetett új honlapunkon tájékozódhatnak.

  www.balatonihajozas.hu

  Ha Balaton, Akkor Hajózás!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!