Hunguest Hotel Forrás, a családi élményszálloda!

Családi élményekre csábít a közel 1.000 méter hosszú csúszdarendszer, a gyermekpancsolók és a játszóház! Vakációzzon velünk és engedje, hogy életre szóló élményekkel kényeztessük az egész családot!

A pihenni, felüdülni és fürdőzni vágyó családokat Szegedre csalogatja a 4 csillag superior minősítésű Hunguest Hotel Forrás és Napfényfürdő Aquapolis. Tökéletes gyermekbarát helyszín jó és rossz idő esetén is!

Galéria: Családi élmények a napfény városában - 2017. nyárForrás: Travelo

Szeged mediterrán belvárosától mindössze 10 perc sétára található a Hunguest Hotel Forrás, a Tisza partján, zöld, kertvárosi övezetben. A pihenést és felfrissülést a szálloda családi szobái, apartmanjai és luxus lakosztályai garantálják az ideérkező családok számára. Az apartmanok és lakosztályok egy része jakuzzival és/vagy kandallóval felszerelt. Az étterem hangulatos világa és az olimpiai ezüstérmes chef gondoskodik a kulináris élvezetekről. Már a szállodában is rengeteg lehetőség várja a gyermekes családokat: játszószoba, trambulin, Xbox, a nagyobbaknak pedig bowling, biliárd, csocsó. Szünidőben animációs programok sokasága várja a gyermekeket: az ügyességi versenyek, mini disco és egyéb foglalkozások mellett találkozhatnak például Szegi Tekivel, a szálloda kabalateknősével!

Galéria: Családi élmények a napfény városában - 2017. nyárForrás: Travelo

A hotelből közvetlen átjárás nyílik a fürdőbe, a korlátlan belépő árát a szobaár tartalmazza. Felejthetetlen élményt nyújt a 4.400 négyzetméteres, egész évben üzemelő víziváros, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. A csúszás szerelmeseinek 13 csúszda kalandvágyó lehetősége ígérkezik, míg a kisebbeknek alacsony vízmélységű medenceterület van kialakítva, bel- és kültéri wellness-medencék, sodrófolyosók, pezsgőágyak, zuhatagok nyújtanak felejthetetlen szórakozást. Amíg a gyerekek kitombolják magukat a medencékben vagy a négyszintes játszóházban, anyuka részt vehet egy kellemes pilates vagy egy alakformáló órán a körpanorámás Megafitness fitneszkomplexumban. Ha már kényeztetés, egy csokoládés masszázsnak senki nem tud ellenállni! A pihenni vágyó felnőtteket a zajmentes Csendes wellness részlegben élmény- és pezsgőmedencék, masszázskezelések, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, aromakabin és kültéri rönkszauna várja.

Galéria: Családi élmények a napfény városában - 2017. nyárForrás: Travelo

A Napfényfürdő Aquapolisban található Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái közül a leghosszabb, amely 30 méteres toronyból indul és 272 méteren keresztül kanyarog.

A gyermekkel Szegedre érkező családoknak számos lehetősége ígérkezik: kerékpározhatnak, segway túrázhatnak, hajókázhatnak, sétálhatnak a Tisza-parton. Aktív pihenésre csábít a Szegedi Vadaspark, ahol tágas kifutókban és terráriumokban tekinthetők meg a park különleges állatai. Szeged mediterrán hangulatú belvárosában sétálva a Szegedi Dóm és a zenélő szökőkút testközelbe hozza a múltat a jelennel.

Legyen élmény a nyaralás az egész család számára! Tapasztalják meg szolgáltatásainkat személyesen is!

További információk: https://hotelforrasszeged.hu/csaladi-elmenyek

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek