Mini makettpark SZARVASON

   

  Mini makettpark SZARVASON

  Hazánk egyetlen interaktív jármű,- és épület makettparkjában megelevenedik történelmünk

  Aktív családi vagy iskolai kikapcsolódás az ország egyetlen interaktív parkjában, a Mini Magyarország Makettparkban, illetve hazánk legnagyobb arborétumában, SZARVASON.

  Közel száz híres magyar, és egykori történelmi magyarországi épület

  A történelmi Magyarország és egyben a Kárpát-medence mértani közepén, Szarvason, hazánk egyetlen interaktív makettparkjában megelevenedik történelmünk.

  A rendkívül részletgazdag, speciális technológiával készült makettből álló park nem csak lélegzetelállító látványt, de interaktív élményt is nyújt.

  Interaktív jármű és épület makettek

  A kisvonatok hazánk leghosszabb szabadtéri vasút-makett pályáján robognak olyan jeles állomásokat érintve, mint a Zombori vagy a Kétegyházi vasútállomás.

  A mini Balatonon és Dunán ringatózó vitorlások, gőzhajók, a gombnyomásra megszólaló, hangzó épületek a legkisebbektől a nyugdíjas korosztályig mindenkinek különleges élményt jelentenek.

  További információk: www.minimagyarorszag.hu

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!