Nyári gasztro-élmények a megújult Hotel Sopronban

Júniustól már két emeleten is modern Premium szobák biztosítják az Ön pihenését is a Hotel Sopronban, köztük felújított, klimatizált családi szobák. Az első és a második emeleti folyosók is megszépültek és fiatalos hangulattal teszik színesebbé a közösségi tereket. Próbálja ki elsőként vagy legyen a vendégük ismét!

A megújult, hangulatos, négycsillagos Hotel Sopron kedvező családi ajánlatokkal, gyermekkedvezményekkel, a nyári hónapokban rendszeres gyermekprogramokkal, hangulatos grillvacsorákkal és igazi vendégszeretettel várja Önt az osztrák-magyar határ, Bécs és a Fertő-tó közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron jelképére, a Tűztoronyra.

Galéria: Nyári gasztro-élmények SopronbanForrás: Travelo

Premium családi, összenyitható szobáikban együtt, de mégis külön pihenhetnek, egyszerre nézhetik a sport és mesecsatornát a tévében és a két fürdőszobában is kétszeres gyorsasággal készülődhetnek. Háromfős család esetén a háromágyas szobák nyújtanak kényelmes pihenőhelyet kényelmetlen pótágy nélkül. Tündérkert Játszóházuk játékai a nap 24 órájában rendelkezésükre állnak, míg jó időben a kerti játékvárat ajánljuk csúszdával, mászókával, trambulinnal. Nyáron (júniustól szeptemberig) a fűtött kültéri medence nyújt felejthetetlen élményeket, a hűvösebb napokon Xbox játékok, csocsó, darts és pingpong asztal kínál közös családi szórakozást. A legkisebb vendégeket díjmentes bababekészítéssel várjuk (kiságy, babakád, vízmelegítő, WC szűkítő)

Nyári programkínálatunk:

Júliusban és augusztusban akkor sem fogunk unatkozni, ha a környék felfedezése helyett csak a medence mellett lógatnánk a lábunkat. Minden hétfőn és szerdán ingyenes gyermek animációs programokkal szórakoztatják a kisebbeket a szállodában, köztük csillámtetoválás, rajzolás, kézműveskedés, barkácsolás...

Galéria: Vakáció SopronbanForrás: Travelo

Keddenként a gasztronómia szerelmeseinek kedvezve a félpanziós vacsora keretén belül élőzenés grill vacsorát tartanak a megújult teraszon és a medence körül. A finom, helyben, a vendégek előtt sütött grill ételek mellett a hangulatos élőzene teszi felejthetetlenné az igazán nyárias estét. Ha a tervezett szabadság mégsem erre a napokra esne, úgy sem kell elkeseredni, hiszen vasárnap is részt vehetünk az élőzenés grillvacsorán, ahol a kiválasztott ételt akár a szemünkkel is követhetjük elkészülése közben, minden körülöttünk, előttünk zajlik majd. A levegőben érezzük a grillezett húsok friss, fűszeres illatát, miközben a nap utolsó sugarai megvilágítják a medence felszínét.

Galéria: Soproni gasztro-élményForrás: Travelo

Ha nyaralásunk hétköznapjait a szálloda medencéjében vagy annak partján töltenénk, úgy szeretettel ajánljuk a ProsEat teraszukat ebédre vagy uzsonnára, ahol házi készítésű street food ételkínálatukból és limonádéikból, koktéljaikból választhatunk desszertjeik és leveseik mellett. Egy kis ízelítő a kínálatból: Gazpacho, Csirkemelles tortilla wrap, Hamburger, Hot Dog, Sült hekk kovászos uborkával, kenyérrel, Füstölt tofu paradicsommal, salátával, Gofri.... Részletes kínálatukat keresd itt.

Egy finom ebéd után felkerekedhetünk, hogy körbejárjuk a környéket, meglátogassuk a legjobb helyszíneket. Ebben nyújt segítséget a szálloda, hiszen élménycsomagjaikban összegyűjtötték mindazon látnivalókat, melyeket érdemes felkeresni. A legjobb pedig, hogy a belépőket így akár Szép Kártyával is fizethetjük a szállodában könnyedén, akadályok nélkül.

Galéria: Kikapcsolódás SopronbanForrás: Travelo

A Hotel Sopron elkötelezett munkatársai célja, hogy családias hangulattal, ötletes programokkal, vidámsággal, mosollyal és elégedett vendégekkel töltsék meg a négycsillagos szállodát, melynek szellemében még egy dal és egy kisfilm is készült a szállodáról. A dalt Heincz Gábor „Biga" szerezte, hangszerelte és énekelte fel, sorai hűen visszaadják mindazt, amit Sopron és a szálloda nyújt az ide látogatóknak „Irány a bob pálya meg a kalandpark, no meg csoki is kéne egy kalappal.....Száz kaland vár most téged, hát éld meg, csak a vidámság a lényeg"

https://hotelsopron.hu/hu/galeria

„Ez már elég indok, hogy ne maradj otthon"

Foglaljon most! Akár SZÉP Kártyával is fizethet!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek