Budapest bohém-negyedének egy csendes mellékutcájában hívja gasztronómiai kalandra kedves vendégeit immár hetedik éve a belváros üde színfoltjaként jegyzett ARAZ Étterem.
Barka Áron, Chef de Cuisine alkotókészségét mi sem bizonyítja jobban, mint az étterem – a magyar és francia konyha sajátosságait és hagyományait hűen megőrző – kettős étlapja. Az ARAZ mindennapjait közkedvelt programok színesítik: a fülledt nyári csütörtök estékre tervezett BBQ estek, a vasárnaponként megrendezésre kerülő (a nyári hónapokban szünetelő) tematizált Sunday Brunchok, a havonta életre hívott, Magyarország kiemelkedő borászatait, valamint az ezekhez komponált „haute cuisine" kreációkat felvonultató borduett-vacsorák sora és a magyar kultúra és konyha hagyományait felelevenítő, péntekenként megtartott „Magyar ízek és zene" estek mind-mind az étterem töretlen sikerének sarokkövei.
Folyamatos népszerűségnek örvend továbbá a naponta kínált, hasonló szemlélettel és nagy gonddal megalkotott déli menü ajánlat, amely a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően a környező irodákban, üzletekben dolgozók, valamint a szállodába érkező üzleti és szabadidős vendégek egyértelmű kedvence.
Valljuk, hogy a kiváló alapanyagok, a kreativitás és innováció biztosítékaként szolgáló chef, az egyedülálló étlap, a nagy szaktudással kidolgozott borlap mellett napjaink ütőkártyája minden kétséget kizáróan a kiszolgálás minősége. Vendégeink visszajelzései alapján bátran állítjuk, hogy felszolgáló kollégáink szakértő munkájukkal, emberközeli hozzáállásukkal kétségtelenül hozzájárulnak az emlékezetes ARAZ élményhez.
Májusban a kenguruk földjére kalauzoljuk a hozzánk látogatókat. Az ausztrál ínyencségek – mint a kenguru steak, a krokodilfarok – mellett ezúttal az italkínálatban is igazodunk a tematikához: a korlátlan fogyasztás egy ausztrál borra is kiterjed. A brunch már-már elengedhetetlen eleme az ingyenes wellness használat az étteremnek helyet adó Continental Hotel Budapest szállodában.
További információk: http://araz.hu/