Stájerország: túl szép, hogy rövid ideig maradjunk

Aki egyszer elindul, hogy felfedezze Ausztria zöld szívét, minden domb és útkanyarulat után új élményeket talál.

Azt, hogy Dachstein valamint a bor- és termálvidék közötti terület valójában milyen sokszínű, talán maga egy stájer sem tudja igazán. Északon a stájer napsütés ragyogja be a hegycsúcsokat, alpesi legelőket, sűrű erdőket és a kristálytiszta hegyi tavakat. Délen romantikus szőlőhegyekkel, virágzó kertekkel és csobogó termálforrásokkal varázsol el a táj.

Galéria: Austria.info - StájerországFotó: © Steiermark Tourismus / ikarus.cc

Stájerország bármelyik vidékét választja úti célként, mindenképp maradandó élményekben lesz része. Mindegy, hogy a könnyed dombok templomtornyait számláljuk, a termálvilágban merülünk el, a virágzó réteken pihenünk meg, a méhek dongását hallgatjuk vagy akár az elbűvölő fogadók gasztronómiai kínálatával ismerkedünk meg. Ha kis felfedezőkkel indulnak útnak, szintén számos program közül választhatnak – a kalandos útvonalaktól kezdve, a játékoson át a tanulságos túrákig. – az ambiciózus felfedezők előtt nincsenek határok.

Fotó: © Steiermark Tourismus / ikarus.cc

A stájer szállásadók sosem fogynak ki az élményszerzés ötleteiből, mindig meg tudnak újulni és széles választékot kínálnak eltérő ízlésű vendégek és bármilyen vastagságú pénztárca számára. Megéri néhány nappal tovább maradni, hogy a stájer régiók titkos tippjeit felfedezzék és megtalálják saját kedvenc helyüket. A stájer életérzés garantáltan beférkőzik a szívükbe.

További információ: www.steiermark.com/hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek