Tavaszi wellness megújulás!

Húsvétkor nem csak a tavaszt a jó időt és a megújulást köszöntjük, hanem valamivel több mint 15 év után először újul meg a Kehida Termál. Az első ütemben 10 kétágyas szoba öltözik teljesen új ruhába a vendégek nagy örömére.

Kényelmesen fürdőzünk a meleg vizes medencében, miközben a langyos tavaszi napsütés simogatja arcunkat. Később részt veszünk a szaunaszeánszon, ezalatt a gyerekek húsvéti kézműves foglalkozáson ügyeskednek és ajándékokat keresnek a fűben – biztosan sokan töltenék szívesen a húsvétot ilyen idilli, nyugodt légkörben. A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő éppen ezekkel az élménnyel várja vendégeit – és nem csak húsvétkor.

Galéria: KehidaFotó: Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, Hotel

13 gyógy- és élménymedence összesen 2400 m2 vízfelülettel, 94 méteres óriáscsúszda, változatos szobatípusokat kínáló szálláshelyek, helyi alapanyagokból készült egészséges ételek, családi és gyermekprogramok, felnőtt- és gyermek gyógykúrák, wellness – ez csak néhány a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő kínálatából. A zalai Kehidakustányban található, 3 hektáron elterülő fürdőkomplexum a család legkisebbjeitől a legidősebbekig mindenki számára nyújt gyógy- vagy élményprogramot egész évben. A hazai gyógyfürdők között kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű gyógyvíz forráshőmérséklete 49 °C, amely a medencékbe érkezve kellemes 34-36 °C-ra hűl le.

De nem csak gyógyulni jönnek a vendégek Kehidakustányba, hanem kikapcsolódni, feltöltődni, új kalandokat átélni. A gyógy- és élményfürdő medencéiben az egészen apró gyerekek is fürödhetnek, számukra a gyermekpancsoló és a bébi csúszda, a nagyobbaknak a 94 méteres óriáscsúszda, a kamikaze csúszdák, a pezsgősziget, a sodrómedence és még számos élményelem nyújt felejthetetlen kikapcsolódást.

A fürdőkomplexum szerves része a négycsillagos Kehida Termál Hotel, így a vendégek akár fürdőköpenyben is átsétálhatnak a néhány lépésre lévő medencékhez. A bababarát szállodában a legkisebbek kényelmét etetőszékkel, babaággyal, babafürdető káddal, napernyővel, babakocsival biztosítják. A Csemete Kuckó a hét minden napján játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várja a kicsiket. A Kehida Termál Hotelben 42 szoba található, a változatos szobatípusok megfelelő elhelyezést biztosítanak pároknak, kisbabás családoknak, nagycsaládoknak illetve a mozgássérült vendégeknek és húsvétól 10 teljesen megújult superior szobával, melyek a legmodernebb igényeket is kielégítik!

Az év bármelyik szakában érdemes ellátogatni Kehidakustányba, hiszen mindig más és más élménnyel gazdagodhatunk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek