LibamájFesztivál Orosháza-Gyopárosfürdőn!

Idén ismét Orosháza ad otthont a méltán híres LibamájFesztiválnak május 18. és 20. között.

Az Orosházi nyár 2017. rendezvénysorozat részeként, május közepén rendezzük meg a régiónk kiemelt májusi programját a LibamájFesztivált a Gyopárosi Gyógy-, Park-és Élményfürdőtől mintegy 10 perces sétára található az Alföld Gyöngye Hotel ősfás parkjában.

Galéria: LibamájFesztivál Orosháza-Gyopárosfürdőn!Fotó: Orosháza TDM

A rendezvényen a magasgasztrónómiai kínálaton túl olyan libamájkülönlegességekkel találkozhatnak, melyek mindegyike elérhető áron, pénztárcabarát formában kerül az asztalra. Az eseményen vendégeink lesznek borászatok, sörfőzdék, kézművesek, mely termékek egy rséze tökéletesen harmonizál majd a libaételekkel.

Gyermekprogramok, koncertek, ugrálóvárak, kalandpark és számtalan szórakozási lehetőség a rendezvény területén, ha pedig felüdülésre vágyik: strandoljon a fesztivál alatt!

A fesztiválterülettől alig 800 méterre található az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-Park és Élményfürdő, így a gasztronómiai élvezetek és programok lubickolással kombinálhatók az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexumban, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő.

Galéria: LibamájFesztivál Orosháza-Gyopárosfürdőn!Fotó: Orosháza TDM

Koncertek:

Május 18. csütörtök

18:30 Deák Bill Gyula
20:00 Neoton Família Sztárjai

Május 19. péntek

17:30 Hősök
18:30 Ganxtsa Zolee
20:15 Kowalsky meg a Vega
22:15 Tankcsapda

Május 20. szombat

18:30 Kis Grófo
20:00 Bikini
22:30 Oláh Gergő
23:00 Retro Disco

Délutánonként: Kézműves foglalkozások, gyermekfellépők, ugrálóvárak, kalandpark

A rendezvény látogatása 10 éves kor alatt ingyenes.

Szállás

Orosháza Gyopárosfürdő városrészében és az attól mintegy 3 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió és vendégház várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, www.gyoparosfurdo.hu vagy pedig a booking.com szállásportálon!

Közlekedés

A rendezvény progamjainak ideje alatt ingyenes Dotto kisvonat jár a belvárosból a rendezvény helyszínére és a fürdőnegyedbe egyaránt, így a szálláshelyekről is könnyen megközelíthetó.

Bővebb info: www.gyoparosfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek