Utazás kiállítás: inspirációk a nyárhoz

Az Utazás kiállítás idén is a kikelettel együtt érkezik, március 2. és 5. között várja az utazókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A külföldi díszvendég ezúttal Oroszország és a szervezők nem kisebb dologra vállalkoztak, minthogy Budapestre varázsolják az orosz életérzést.

Oroszország standjához közeledve a Vörös tér látványa fogadja majd a látogatókat. A legnépszerűbb úticélok, Moszkva és Szentpétervár mellett, a kevésbé ismert ám annál izgalmasabb desztinációk is bemutatkoznak. A rendezvényen fellelhetők lesznek azok az utazási irodák is, akik segítségével eljuthatunk e gyönyörű és izgalmas tájakra. Oroszország felfedezése kulturális és gasztronómiai kalandokkal folytatódik. Az Utazás kiállítás gasztropartnere, a Matrjoska Bisztró jóvoltából belekóstolhatunk az orosz konyhába. A jellegzetes orosz ínyencségek között lesz minden a szamovárban főzött teától kezdve a vodkán át egészen a kaviárig. A színpadon és Oroszország standján tánccal és zenével múlathatjuk az időt.

„A felfedező benned van. Mi csak ihletet adunk neked" – szól az Utazás kiállítás idei szlogenje. És inspirációban valóban nem lesz hiány az idei expón. A belföldi díszvendég, Győr részvétele az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról szól majd, hiszen idén nyáron a város ad otthont az eseménynek. A győri standba olvad be, mégis kiemelkedik onnan az idei rendezvény kulturális díszvendége, a Világörökség részét képező Bencés Főapátságról, borairól és levendulamezőiről híres település, Pannonhalma.

Galéria: Utazás kiállítás 2017Forrás: Travelo

 

Az Utazás kiállítás remek lehetőség, hogy ötleteket merítsünk a nyári nyaraláshoz, a hosszú hétvégékhez vagy csupán egy rövid kiránduláshoz. Ha kedvet kaptunk a rendezvény meglátogatásához, legyen ez egy családi program és ne hagyjuk otthon a gyerekeket se! Az Utazás kiállítás pavilonjában a Kölyökpark gyermekjátszó garantálja számukra a szórakozást, sőt a megőrzést is, így a szülők nyugodtan böngészhetnek a több száz kiállító több ezer ajánlata között.

Gyerekkel vagy anélkül, de semmiképpen sem érdemes kihagyni az Utazás kiállítással párhuzamosan zajló Bringaexpo-t, mely ugyanazon belépőjeggyel látogatható. Az ország legnagyobb kerékpár kiállításán egy igazán különleges tesztpályán próbálhatjuk ki a rendezvényen kiállított bringákat. A pálya csaknem az egész pavilonon körbefut majd, a változatosságról pedig egy híd, emelkedők, egy S-kanyar és egy szlalom szakasz gondoskodik. Emellett a legnagyobb hazai riderek kápráztatják el az érdeklődőket hatalmas ugrásaikkal és látványos trükkjeikkel. A szervezők itt is gondoltak a gyerekekre, akik egy valódi KRESZ pályán sajátíthatják el a kétkerekű közlekedés legfontosabb szabályait.

A vásár nyereményjátékán a fődíj egy két fős, all-inclusive kanári-szigeteki álomutazás a ViaSale Travel jóvoltából. De gazdára talál majd egy 100 000 Ft-os utazási utalvány az Allianz Hungária Zrt. felajánlásával és egy 2 éjszakás tartózkodás a győri ETO Park Hotel**** SUPERIOR Business & Stadiumban.

A kiállításra érdemes elővételben, online jegyet váltani, amivel pénzt spórolhatunk és még a sorban állást is elkerülhetjük. A rendezvényre utazóknak ezúttal is 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-Start. A belépőjegy megvásárolható OTP SZÉP kártyával, a Hungary Card pedig 50% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát. Az Utazás kiállításról további részletek olvashatók az utazas.hungexpo.hu vagy a facebook.com/utazaskiallitas oldalon.

Találkozzunk 2017. március 2-5. között az Utazás kiállításon!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek