Orosháza-Gyopárosfürdő

"Gondoljon egy élményre!... Itt megtalálja!" Gyopárosfürdő az "Alföld gyöngyeként" emlegetett fürdő, 2016 óta hivatalos gyógyhelyként, az ország egyik legősibb fürdőkultúrájával várja a vendégeket.

Az 1869 óta számontartott fürdő egy hármas tórendszer partján fekszik, csodás panoráma nyílik a fürdő minden szegletéből a tavakra, illetve a fürdő jelképére: a víztoronyra. Eme különleges természeti környezet párosul egy élményfürdővel, gyógyfürdővel és szaunaparkkal, melyek mindegyike az azt kedvelő célcsoportot szolgálja ki.

Gyógyulni szeretne?

Mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat egy gyopárosi fürdőkúra – ráadásul a jótékony hatású gyógyvizet most megújult gyógyfürdőnkben élvezheti. Terápiás részlegünk 19 területen kínál célzott kezelésfajtákat, melyek többsége TB támogatottan is elérhető.

Élményekkel gazdagodna?

Élményfürdőnkben több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás várja, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám programra vágyó vendégeket – az év minden napján, akár éjfélig is. Ezen részlegünkben ingyenes játékkuckó is üzemel, továbbá a hosszú hétvégéken animátorok pezsdítik fel a hangulatot.

Galéria: GyopárosfürdőForrás: Travelo

 Szaunák, pihenés és regenerálódás érdekli?

A csendes-wellnesst kedvelők számára a 11 kabinos szaunapark nyújt regenerálódási lehetőséget. Található itt több finn szauna, gőzkabin, aromakabin és fényterápia is. A hétvégéken pedig legkiemeltebb szolgáltatásunk a szaunaszeánsz várja a vendégeinket egy 25 fős szaunakabinban. Fürdőnkben 6 szaunamester dolgozik, kik a megfelelő illóolajokkal vagy illékony anyagokkal nyugtató, relaxáló, gyógyító hatást érnek el, továbbá segítenek elsajátítani a kezdőknek a helyes szaunázás szabályait. A fürdő ezen részlegén masszázsszobákban van lehetőség a további lazításra, harminc masszázstípusból választhatnak vendégeink.

Szálláslehetőségek

A több napra érkezőket szálláshelyek sokasága fogadja, a fürdővel fűtött folyosóval összekötött szállodákon túl számtalan szállástípus közül választhatnak elérhető áron.

Az üveg városában az itt töltött idő alatt megtekinthetik Orosháza főterén az Üveg Vadkörtefa hang-és fényjátékát, továbbá a helyi gasztro különlegességeket is kipróbálhatják, hiszen az orosházi libamáj, csíramálé és az orosházi kenyér is világhírű.

www.gyoparosfurdo.hu

facebook.com/gyoparos

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek