Páratlan hévízi élmények

Lehet, hogy még nem jártunk itt, de az biztos, hogy már hallottunk erről a városról. Mindez azért lehetséges, mert Hévíz világhírű, szerepe a gyógyturizmusban és az idegenforgalomban páratlan.

Képzeljük el, hogy egy természetes, gyógyító iszapmeder övezte tóban lubickolunk a mínuszokban, miközben gőzölgő párafelhő és virágzó tavirózsák látványa tárul elénk a télen is melegnek számító lágy vízben.

A szabadban úszás élménye önmagában is páratlan. Aki járt már Hévízen, azt vallja, egy életre szóló emlék a véderdő ölelte természetvédelmi területen a fürdőzés. Az egyedi mikroklímának köszönhetően pedig télen sem kell erről lemondanunk, mert a víz hőmérséklete a hűvös hónapokban sem csökken 24 C fok alá.

Galéria: Páratlan hévízi élményekForrás: Travelo

 A csodás környezet és különleges élmény mellé olyan gyógyító hatás párosul, amely során egy nemrégiben elvégzett felmérés szerint már a pár napos pihenésre érkező vendégek panaszai is jelentősen enyhülnek a hévízi gyógyvizes fürdőkúra után, egy hosszabb gyógykúra hatása pedig több mint fél éven át érezhető. Mindez elsősorban a Hévízi-tó magas ásványi anyag tartalmának köszönhető, mely számos, főleg mozgásszervi és reumatikus panaszra gyógyír.

A Tófürdő szállodájának terápiarészlegén megismerhetjük az igazi gyógyító hévízi életérzést! A különböző kúracsomagajánlatok arra hivatottak, hogy a megfáradt testet megújítsák, regenerálják. Elsősorban a méltán híres, tradicionális hévízi gyógykúrát alkalmazzák, de az eddig ismert és kedvelt kúrákat speciális gyógyprogramokkal is kiegészítették. A Hotel Spa Hévíz****/***-ben nem csak azért érdemes megszállnunk, mert az egyetlen szálloda a fürdővárosban, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó parkjában található, extra kedvezmény, hogy számos díjmentes szolgáltatás mellé naponta korlátlan Tóbelépőt is kapunk!

http://hotelspaheviz.hu/ajanlataink-a-2017-es-evre

Ebben a 2016. nyarán felújított szállodában minden körülmény adott, de nem csak a felfrissülésre, az újjászületésre is. Két szinten, 54 db számos különböző szobatípus áll rendelkezésünkre, köztük olyan is, amelynek ablakából a gyógytó tárul elénk. Legnagyobb pozitívuma, hogy szobánkból nem csak közvetlenül csodálhatjuk a fürdőhelyet, közelségének köszönhetően akár fürdőköntösben is átsétálhatunk úszóguminkkal a kezünkben és máris beléphetünk a gyógyturizmus fellegvárába.

Amikor a Tófürdő szolgáltatásait vesszük igénybe, ne feledkezzünk meg arról a tévhitről sem, miszerint a kellemes hőmérsékletű természetes termáltó csak gyógyításra alkalmazható. A gyógyhatás mellett számos bőrmegújító,- és szépítő hatással bír a kénes gyógyvíz, selymes és lágy bőrt tudhatunk magunkénak, miután megmártóztunk benne...

Nincs más hátra, mint irány Hévíz!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek