Költse a pénzét egy jó szállásra a mobilszámla helyett!

A külföldi mobilozásra sokféle lehetőség közül választhatunk, a Telenor legmodernebb díjcsomagaival pedig hazai perceinket és adatkeretünket az EU-ban is fogyaszthatjuk. Megmutatjuk, hogyan tehetjük meg mindezt.

A karácsonyi ételhegyek után sokan választják a valódi lejtőket és az aktív pihenést, és utaznak síelni külföldre év elején. A kikapcsolódás ellenére előfordulhat, hogy el kell intézni néhány fontos hívást a Magas-Tátrában, vagy letölteni a céges leveleket az osztrák sípályán – ilyenkor előny, ha nem kell aggódni a számla miatt.

A modern, lebeszélhető perceket vagy korlátlan hívást tartalmazó tarifacsomagok sok esetben kedvező, Európai Unión belüli mobilozást is lehetővé tesznek. A Telenor nemrég bevezetett Blue díjcsomagjaival az itthoni más hálózatba irányuló lebeszélhető perceket az EU országaiban is felhasználhatjuk. A korlátlan hálózaton belüli hívás mellett a Telenor Blue S csomag havi 100 perc, a Blue M havi 200 perc, a Blue L és XL csomagok pedig korlátlan beszélgetést biztosítanak más hálózatba idehaza és minden uniós országban.

Hasonló feltételekkel használható a mobilinternet is a hazai adatkeret terhére: a Telenor Blue S csomag havi 300 megabájtot tartalmaz, a Blue M és a Blue L viszont már 2-2 gigabájtot, a Blue XXL csomaggal pedig 10 gigabájt is lehet a havi forgalmunk. A legkisebb csomagban foglalt adatmennyiség is elegendő, hogy chaten vagy e-mailben üzeneteket váltsunk, a 2 gigabájtnyi adatkerettel pedig már anélkül tölthetünk fel képeket a sípályáról a Facebookra, hogy aggódni kellene a telefonszámla miatt.

Ha más számlás, vagy feltöltőkártyás előfizetésünk van, illetve kevésnek bizonyult a mobilinternet síelés közben, többféle napi-, heti- és havijegy közül lehet választani az EU-n belüli utazásokhoz. Az egyszerűen rendelhető mobil adatjegyek a különböző igényeknek megfelelően tartalmaznak adatforgalmat, vagy beszélgetést is.

Ha egy külföldi országba érkezünk, az otthoni mobilszolgáltatónk SMS-ben tájékoztat a használat lehetőségeiről. Ha a készülékünkön a telefonszámok nemzetközi formátumban vannak elmentve (magyar számok esetében például + 3620...), az otthoniak feltárcsázása sem okoz majd gondot.

Akciós készülékajánlatok Telenor Blue díjcsomagokkal: www.telenor.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek