Ezt tegye idén a karácsonyfa alá!

Gondolt már arra, hogy a megszokott könyvek, ruhák, kütyük, kozmetikumok helyett élményeket rejtsen az ünnepi csomagba? És tudta, hogy mindezt sorban állás nélkül is be lehet szerezni?

Az ideális ajándék.
Az ünnepek előtt szinte mindenkinek fejtörést okoz, mivel is szerezzen örömet szeretteinek. Hasznos is legyen, szép is legyen, meglepetés is legyen, a pénztárca bőségéhez is igazodjon - bizony nem könnyű a feladat.

Fotó: Danubius Hotels

Danubius Ajándékkártya – ez a varázsszó, amely megoldja az ajándékozás minden gondját.
Elegáns és egyszerű, sőt a választás szabadságát is kínálja, hiszen a megajándékozott szabadon eldöntheti, mikor, mire használja fel a kártyán szereplő összeget. Lepje meg szeretteit, barátait egy tetszőleges összeggel feltöltött ajándékkártyával, és bízza a választást a megajándékozottra!

Danubius Ajándékkártyával életre szóló élményeket ajándékozhat, amelyek boldog pillanatokat varázsolnak a hétköznapokba. Romantikus gyertyafényes vacsora, fitness bérlet, kényeztető wellness masszázs vagy akár szállodai pihenés is lehet a kártyára feltöltött összegből. És éppen akkor és éppen ott, ahol a megajándékozott szeretné, hiszen a Danubius ajándékkártya valamennyi belföldi Danubius szállodában beváltható – Budapesten, Hévízen, Bükön, Sárváron, Pécsett, Győrben és Balatonfüreden.

Fotó: Danubius Hotels

Nyakunkon az év végi hajrá, egyre nagyobb a tömeg, egyre hosszabbak a sorok a bevásárló
központokban, de a Danubius Ajándékkártyák sorban állás és kapkodás nélkül, a lehető
legkényelmesebb módon beszerezhetők. Személyesen megvásárolhatók a magyarországi Danubius szállodák recepcióján vagy online megrendelhetők, átutalással és bankkártyás fizetéssel. Postai kiszállításra és személyes átvételre is van mód. A részleteket a http://www.danubiushotels.hu/ajandekkartya oldalon ismerheti meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek