XIII. Szent Márton Napi Újbor Ünnep a Bock Pincében

November 12. Bock Pince, Villány

November 12. Bock Pince, Villány

Hot Jazz Band, Vivat Bacchus, édes meglepetések és korlátlan étel- és újborfogyasztás!

„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" – szól a mondás. A hagyományok fontosak, főleg, ha jó borok és világraszóló lakoma kötődik hozzájuk.

A Márton-napi újborünnep már sokéves tradíció a Bock Pincében, idén pedig, ami hivatalosan is Szent Márton éve, ha lehet, még komolyabban veszik a Pincénél az ünneplést.

Az eseményen már hagyományosan is elfogyó két tonna libából készült lakoma mellett Szent Márton borát isszák – ami szintén hagyomány – azonban az ünnepi év alaklmából újdonságok is várják a vendégeket. A korlátlan étel és újborfogyasztás mellett koncertek, játékos Márton-napi ceremóniák, kürtőskalács és csokoládékóstoló várja a vendégeket. A kulturális vonatkozások iránt is érdeklődők pedig a Szent Márton-év kapcsán kiírt művészeti pályázat legszebb műveit is megtekinthetik a Bock Kupolában, mely különleges kialakításának köszönhetően önmagában is megérne egy látogatást.

Galéria: XIII. Szent Márton Napi Újbor ÜnnepForrás: Travelo

A kétnapos esemény első napjára a jegyek már elfogytak, így aki részt szeretne venni a villányi libalakomán, jobb, ha időben megvásárolja jegyét november 12-re, amikor is a fő fellépő a Hot Jazz Band lesz.

A részvételi díj 15 500 Ft/ fő/nap, mely a programok mellett magában foglalja a korlátlan étel- és újborfogyasztást. Jegyek kizárólag elővételben kaphatók.

Jegyvásárlás, további részletek, program, menüsor: http://hotel.bock.hu/programok/xiii-szent-marton-napi-ujbor-unnep-a-bock-pinceben

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek