Telefonálj külföldön is ugyanolyan percdíjon, mint otthon!

Hiába lépjük át a határt, már nem kell pár hetes búcsút intenünk az otthon maradt szeretteinknek. Az elmúlt évek alatt a roaming csomagokat folyamatosan fejlesztették a telekommunikációs szolgáltatók, így ma már akár olyan áron is tudunk telefonálni külföldön, mintha otthon lennénk.

Nincs több #latergram

A roaming csomagok ráadásul nem csak akkor jók, ha éppen felhívnánk egy barátunkat otthon. Nem kell többé visszafognunk magunkat abban sem, hogy hogyan osztjuk meg az élményeinket. Az elképesztő kilátásról videóban is beszámolhatunk, és a fotóinkat is megoszthatjuk azonnal.

 

Galéria: Merd megérinteni a telefonod külföldön is!Forrás: Travelo

Instant segítség a tájékozódásban

A telefonunkat érdemes két látványosság között is elővennünk a hátsó zsebből, hiszen a folyamatos internetkapcsolat lényegesen egyszerűbbé teheti a tájékozódást. A-ból B-be eljuthatunk úgy is, hogy minden sarkon megkérdezünk egy helyit, meg úgy is, hogy a telefonunk útbaigazít, miközben mi nyugodtan a látványosságokra figyelünk.

A te csomagod a te utazásodhoz

A Telekom Travel & Surf EU csomagjainak segítségével otthoni árakon telefonálhatsz, és ingyenesen fogadhatsz hívásokat. Ráadásul a netezéshez is megtalálod a neked való csomagot – akkor is, ha egynapos kiruccanásra mész, ha hosszúhétvégére utazol, vagy ha végre egész hétre kikapcsolódnál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek