Krisna-völgyi Búcsú!

Csodálatos botanikus kert, indiai szentély, egész napos nagy színpadi előadások, gyermek programok, valamint több mint 50 vásáros, 800 nm-es étteremsátor, kulináris indiai finomsággal várja Önöket.

Ha még nem jártál nálunk, képzelj el egy helyet, ahol... ....mindenféle kézműves termékek alatt roskadozó asztalkák állnak, melyeknél sok más értékes áru mellett Krisna-völgy sajátkészítésű termékei is megvásárolhatóak. A házi készítésű, gyógynövény tartalmú kencéket nem csak megvenni tudjuk, hanem egy szakavatott kéz segítségével mi magunk is elkészíthetjük. ...a mezőgazdasági ökrös gépbemutató, valamint a kertészetben és a tehenészetben induló szakvezetés segítségével beleshetünk a biogazdálkodás függönye mögé. A frangipáni kiállítás és vásár kihagyhatatlan a virágok szerelmeseinek. ...magyaros és indiai ízek, látványkonyha, szabadtéri főzés, tandori sütés, frissen készített búzafűlé elégíti ki a Búcsú kavalkádjában megéhezett látogatók étvágyát. A vegánok is bátran elindulhatnak útravaló nélkül, hiszen a legtöbb étel számukra is fogyasztható, még fagyizni is tudnak.

Galéria: Krisna-völgyi Búcsú!Forrás: Travelo

 

...a színpadon tradicionális zene- és táncbemutató látható. Ez ad helyszínt egy védikus indiai esküvőnek is. A tűzceremónia nagyon különleges, teljesen más, mint a hazánkban megszokott polgári, vagy templomi esküvő. ...a gyönyörű művészi alkotásokkal díszített templom épülete, Mandírt, a negyedóránként induló idegenvezetéssel tekinthetjük meg. A Búcsú alkalmával a Krisna-völgyi iskola is tárt kapukkal várja a látogatókat nyílt nap keretén belül. ...a gyerekprogramokat és a boci simogatót kimondottan a kicsik igényeire szabtuk. Pónilovazás, állatsímogató, pantomin tanítás, zsonglőrködés és egyéb kézműves fogalalkozások közül válogathatnak a legkisebbek. A kisvasút, mely a völgy területén belül közlekedik ilyenkor, szintén nagy örömet szokott okozni a gyerekeknek. ...a férfiak, és természetesen minden bátor jelentkező, az íjászatban próbálhatja ki magát. Akiket a lélek mélysége érdekel, a mantra-ösvényen végigjárva kóstolhatnak bele a meditációba. ...a Kérdezz-felelek sátorban minden kérdésükre választ kaphatnak, az Öko portán a környezetvédelem és biokertészet kapcsán bővíthetjük ismereteinket, a Valóságsátorban purit süthetünk és betekintést nyerhetünk a Krisna-hívők különleges szokásaikba. A tavalyi év nagy kedvence, a Reinkarnációs szerepjáték a karma szövevényes törvényeit segít megérteni. Vár Téged is a Krisna-völgyi Búcsú!

www.krisnavolgy.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek