Hegyvidéki pihenés a Mátrában

Beköszöntött a nyár, és vele együtt megérkezett a sok-sok napsütés. Itt az ideje kimozdulni a falak közül és felfedezni a természetet, a tájakat, életre szóló élményeket szerezni. Ehhez pedig nagyon jó lehetőség a Mátra!

A Kékes erdeinek ölelésében található a Hotel Residence Ózon****superior, egy 78 szobás egyedi hangulatú szálloda, melyet 2015-ben az Év Szállodájának választottak A Kékestetőre néző, lélegzetelállító panorámával rendelkező impozáns épület 3,2 hektáros ősfákkal borított területen, már a szállodán belül is változatos, sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkezőket. 

Galéria: OzonFotó: www.afstudio.hu

Mountain Spa több szinten

A Wellness, Szaunavilág és Szépségápolás hármasa teljes testi-lelki felfrissülést kínál mindenkinek. A lubickolni vágyókat kül- és beltéri medencék várják. Jól megérdemelt pihenésként akár 20 féle masszázs közül válogathatunk vagy kül- és beltéri szaunákban töltődhetünk fel. A Kékesre néző, exkluzív kültéri szaunát az ország egyik legszebb szaunájának választották. Az ejtőzést, relaxálást az élményfürdőben sodró folyosó, gejzírek, légágyak, nyakzuhany és buzgárok teszik teljessé.

Galéria: OzonFotó: www.afstudio.hu

Gasztronómia és luxus

Igen, a Hotel Residence Ózon****superior étterme képes az igazi ínyenceket is lenyűgözni. A magyar konyha jellegzetes ízei, egészséges zöldségételek, gyümölcstálak, nemzetközi specialitások, és persze az étkezések elmaradhatatlan kísérője, a finom bor is első osztályú, amit a ház pince borozójában fogyaszthatnak el a hazai borkülönlegességekre vágyók.

Szabadidős programok

Sokan vannak, akik aktív szabadtéri időtöltésre vágynak. Számukra rengeteg lehetőséget kínál a környék. A Mátra lankáin lehet segway túrázni, paintballozni, az Oxygen Adrenalin Parkban bobpálya, kalandpark várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, a kisnánai és a siroki vár pedig csodaszép kirándulóhely családok számára.

A szálloda erdei szabadidőparkjában minigolf pálya és az ország egyik legmagasabb pontján levő salakos teniszpálya, illetve füves sportpálya található. Ha napközben nem fáradunk el eléggé, akkor este billiárdozhatunk, bowlingozhatunk vagy csocsózhatunk a hotel játéktermében. A szálloda persze a gyerekek szórakozásáról is gondoskodik: a kicsiket kültéri játszótér, gyerekmedence és a nyári szünetben gyerek animáció várja.

Galéria: OzonFotó: www.afstudio.hu

MINDENT NEKED

Az Ózon varázs mindenki számára elérhető!

A nyári csomagok akár 1-7 éjszakára biztosítanak kedvezményes pihenést a vendégeknek. Itt mindenki megtalálja a számítását, akár csak pár napja van, vagy hosszabb ideje jut idén a kikapcsolódásra!

A családosok pihenését gyermekkedvezmény segíti, 4 éves korig teljesen ingyenes a lurkók elszállásolása, de a szálloda egészen 14 éves korig biztosít remek feltételeket ifjú vendégeinek.

Csúcsra, kalandra, élményekre fel!

Hotel Residence **** superior Ózon

H-3233 Mátraháza

E-mail: office@hotel-ozon.hu

Telefon: +36 37 506 000

Fax: +36 37 506 009

www.hotelozon.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek