Nyári pezsgés Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!

A szórakozás kiemelten fontos a nyári pihenés, a nyaralás időszaka alatt. Hajdúszoboszló az alföldi fürdőváros minden korosztály számára garantálja a felüdítő szórakozást.

Hajdúszoboszló a nyári hónapokban mediterrán hangulatú üdülőhellyé változik, és míg napközben a strand- és aquapark szolgáltatásai biztosítják a szórakozást, az este folyamán a szabadtéri programok, fesztiválok teszik felejthetetlenné az itt töltött nyaralást. A helyi gasztronómiai kínálat a programok kiegészítéseként tovább gazdagítja az élményekben való „fürdőzést".

Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mindegyik generáció számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, ezáltal biztosítva a felüdülés élményét. A különböző tematikájú és élményelemekkel ellátott medencék, csúszdák, a mediterrán tengerpart, a csónakázó tó, a szörf szimuláció valamint a különféle sportolási lehetőségek mind-mind hozzájárulnak a hajdúszoboszlói szolgáltatások komplex egyediségéhez. Pezsegj velünk Európa legnagyobb fürdőjében!

Galéria: Nyári pezsgés Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!Forrás: Travelo

Nyáron a fesztiválok és zenés rendezvények kínálatával egészül ki a fürdőkomplexum élménykínálata Hajdúszoboszlón. Júliustól-augusztus végéig hetente zenés éjszakai fürdőzések várják az érdeklődőket a strand területén, valamint az évről-évre megrendezett fesztiválok, rendezvények fellépői szórakoztatják a fürdőváros vendégeit.

Nyári kiemelt rendezvényeink

június 18. Bizonyítványbuli

június 25. A Nap Ünnepe-Táncoljuk át az éjszakát!

július 1-3. Hajdúsági Ízek Fesztiválja

július 29-31. Szoboszlói Folkhétvége

augusztus 5-7. Szoboszlói Dixieland Napok

Galéria: Nyári pezsgés Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!Forrás: Travelo

A hajdúszoboszlói üdülést számos egyéb program teheti még emlékezetesebbé. A száguldás szerelemesei a gokart pályán tesztelhetik vezetési képességeiket, míg a vállalkozó kedvűek akár a magasságokat is meghódíthatják a Mókuskaland élményparkban vagy a hajdúszoboszlói repülőtéren.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek