KÜLÖNLEGES HELYSZÍN A BALATONON!

Egyedülálló élmény a Balaton vizén élvezni a táj szépségeit, a finom ételeket és italokat. Társaságunk hajóparkja különleges és egyedülálló helyszínt nyújt szakmai- és családi rendezvények megtartásához.

Az 1846-ban alapított és az idei évben 170. évfordulóját ünneplő Balatoni Hajózási Zrt. a legnagyobb hajózási társaság a Balatonon. A menetrendszerinti hajózás, programhajózás és komphajózás mellett kiemelt figyelmet fordítunk a rendezvényszervezésre is.

Társaságunk 22 kikötőjéből indítjuk nosztalgia- és nagyobb létszámok befogadására is alkalmas rendezvény hajóinkat, gyorshajóinkat melyeken – típustól függően – a néhány fős rendezvénytől a több száz fős program megtatásáig tudunk helyet biztosítani. Hajóflottánk összetétele és szolgáltatásaink garantálják megrendelőink részére az egyediséget és a különlegességet.

Galéria: KÜLÖNLEGES HELYSZÍN A BALATONON!Forrás: Travelo

Különleges helyszínt ajánlunk különleges alkalmakra! Felejthetetlenné és örök emlékké tesszük üzleti- és családi rendezvények legfontosabb pillanatait!

Hajóink kiválóan alkalmasak többféle szakmai rendezvény megtartására. Állófogadások, konferenciák, sajtótájékoztatók, kiállítások, illetve termékbemutatók színesítik ajánlatainkat, a legideálisabb környezet nyújtjuk egy csapatépítő tréning megtartására.

Hajóink fedélzetén az egyedülálló környezet, a sokszínű balatoni táj vagy a naplemente bizonyára elvarázsolja egy gálavacsora vagy borkóstoló résztvevőit.

Rendezvényeinken magas színvonalú, megújult catering szolgáltatással várjuk vendégeinket, mely igazodik az alkalomhoz és a résztvevők kívánságaihoz. Hajós programokhoz, borkóstolóhoz kézműves, prémium menüsorokat készítünk és egyedi igényeket is kielégítünk.

Egyedülálló élmény a Balaton vizén egy szép hajón gyönyörű környezetben élvezni a különleges családi pillanatokat, a táj szépségeit, a finom ételeket és italokat.

Galéria: KÜLÖNLEGES HELYSZÍN A BALATONON!Fotó: Fekete Tamas

Társaságunk hajóparkja a legjobb választás kisebb-nagyobb családi rendezvények, esküvők, leány- és legénybúcsúk, évfordulók, ballagás és diplomaosztók vagy egy emlékezetes születésnap megtartásához.

Életünk nagy napját ünnepelni és kimondani a boldogító igent a Balaton közepén! Emlékezetessé tesszük az esküvői polgári ceremóniát, de lehetőség van esküvői fotózásra, esküvői gálavacsora megtartására vagy a ceremónia és a vacsora közötti pezsgős fogadással egybekötött sétahajózásra is, mellyel különleges ajándékban részesíthetik a násznépet is.

Ünnepeljen családtagjaival különleges módon és válasszon bennünket romantikus helyszínként családi rendezvényeire is!

Ha Balaton, akkor hajózás! Az élményhez hajó visz!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek