Ízek szerelmesei irány az ARAZ!

Kedves Ízek szerelmesei! Provence Sunday Brunch, Szarvasgombás Royal Gulyás 2016, Continental torta és BBQ estek az ARAZ-ban!

Hegyezzék a fülüket az ízek szerelmesei, hiszen az ARAZ Étterem csapata ezúttal is exkluzív élményt kínál. Az étterem a nyitása óta a legmodernebb konyhai technológiák és a tradicionális ízek harmóniáját vonultatja fel, így az idei tavaszi-nyári időszak sem múlhat el izgalmas párosítások nélkül. Sunday Brunch programsorozatuk májusban Provence vidékére kalauzolja el az ízek szerelmeseit. A Vasárnapi lakomán korlátlan étel- és italfogyasztás mellett ingyen tetőkerti wellness belépővel pihenhetik ki a hét fáradalmait az ide látogató családok, vendégek.

Nyár elején kerül bemutatásra Barka Áron, Chef de Cuisine újragondolt fogása, melyet máris Paul Bocuse Soupe aux truffes noires V.G.E. –jának komoly ellenfeleként emlegetnek. A Szarvasgombás Royal Gulyás 2016 névre keresztelt fogás egy spontán kihívás eredményeként született meg, Paul Bocuse levesének mintájára, egy a magyar konyhára adaptált fine-dining gulyásleves-verzió. Az ízek szerelmeseinek címezve ízében és küllemében is páratlan reformfogás, mely hamarosan az ARAZ Étterem étlapján lesz fellelhető.

Galéria: Ízek szerelmesei irány az ARAZ!Forrás: Travelo

A tavasz és a nyár mindig igazi zsongást jelent, nemcsak az étteremnek, de a Continental Hotel Budapest szállodának is, akik ebben az évben ráadásul 6. születésnapjukat is ünneplik. Az étterméről és Galéria Kávézójáról méltán híres szálloda cukrászata erre az alkalomra alkotta meg a ház tortáját. Exkluzivitásban itt sincs hiány, az ínyenceknek kedvező torta 4 különleges rétegből áll. A recept szuper titkos, de néhány összetevő, mint a levendulás fehércsokoládé ganache, kávés étcsokoládé mousse, vörösáfonya-zselé, macaron-bástya nem maradhat említés nélkül. A Continental torta április végétől előrendelhető különleges alkalmakra és akár születésnapokra is. Érdemes látogatást tenni az egykori Hungária Fürdő helyén álló Galéria Kávézóba és ARAZ étterembe is, mert a diabetikus és gluténmentes alapanyagokat tartalmazó torta szeletben a helyszínen kóstolható.

Galéria: Ízek szerelmesei irány az ARAZ!Forrás: Travelo

Könnyed nyári vacsorák a lemenőnap fényében, koktélok, DJ és lágy szellő a teraszon. Ha tökéletesen hangzik az olvasó számára, ne hezitáljon. Az ARAZ Étterem BBQ vacsorái pontosan ezt ígérik 2016. június 2-ától csütörtökönként korlátlan étel -és 2 órás korlátlan italfogyasztással csapolt sörből, málnás sangriából és gyümölcsös házi limonádéból. Az étterem belső teraszán megrendezésre kerülő programsorozat a hazai és a külföldi ételkülönlegességek egész sorát vonultatja fel, kezdve a chilis kukoricakrémlevestől, az Argentin Rib eye-on és a csípős tarján át a mályvacukros szilvás cobblerig. A fokozott vendégközpontúság érdekében az ARAZ Étterem séfjei Vendégeik előtt készítik el a húsételek legjavát. A vegetáriánusok sem maradnak éhen a hideg avokádós uborkaleves, a marinált lazac saláta vagy egy mogyoróvajas Blondie után. Az oldott hangulatról DJ Starsky gondoskodik.

A programok sorának megkoronázása a június végén tartandó 50. jubileumi borvacsora, amit a levendula jegyében tartanak. Az Araz Étterem séfje, Barka Áron ekkor fogja a tetőkertben leszüretelni a tavaly elültetett első levendula termését. Különleges menüvel és meglepetéssel készül az ARAZ ezen alkalomra.

ARAZ Étterem: 1074 Budapest, Dohány utca 42-44. Asztalfoglalás: +36 1 815 1100 email: araz@araz.hu ; www.araz.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek