Gondoljon egy élményre!.Itt megtalálja!

Válassza uticélként Orosháza-Gyopárosfürdőt!

Az "Alföld gyöngye".. Így emlegetik városunk turistanegyedét Gyopárosfürdőt, mely egy különleges természeti környezetben elhelyezkedő Gyógy-Park-és Élményfürdő komplexumra épül elsősorban. Fürdőnk a Gyopárosi tó partján fekszik egy több hektáros parkban, mely tökéletes helyszínt biztosít mindenki számára a nyugodt, csendes pihenéshez. Ehhez pedig egy uszoda, gyermekmedencék és gyógymedencék is párosulnak a tó partján.

Galéria: Gondoljon egy élményre!…Itt megtalálja!Forrás: Travelo

Élményfürdőnkben pedig több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi vagy éppen baráti programra vágyó vendégeket – az év minden napján, akár éjfélig is.

Galéria: Gondoljon egy élményre!…Itt megtalálja!Forrás: Travelo

A gyógyulás is garantált a panaszokkal érkezőknek, hiszen alkáli-hidrogénes gyógyvizünk a mozgásszervi, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat – ráadásul a gyógyító hatású vizet most megújult környezetben élvezheti. Szálláshelyeink sokasága, a nyári időpszakban rendezvények sokszínűsége, a belváros csodás látványa fogadja vendégeinket, melyet a város kisvonatjával tekinthetnek meg.Látogassanak el Önök is Orosháza-Gyopárosfürdőre!Bővebb információ: www.gyoparosfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek