Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben - rendezvényszakmai konferencia és kiállítás a MaReSz szervezésében

Nagy érdeklődés övezi az Event Touch - Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben című konferenciát, melyet 2016. június 7-én a Groupama Arénában rendez a Magyarországi Rendezvényszervezők és szolgáltatók Szövetsége (MaReSz).

Az idei konferencia egyik fő témája a versenyképesség, amelyhez kapcsolódóan többek között digitális trendekről, értékesítési és marketing praktikákról, nagyvállalatok rendezvényszokásairól is hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

A meghívott előadók gyakorlati példákon keresztül mutatják be, hogy mitől tud versenyképessé válni egy helyszín, hogy hogyan lehet hatékonyan új ügyfeleket szerezni, hogy milyen a jó weboldal, illetve milyen szerepe van a videóknak a rendezvényeknél. A résztvevők megtudhatják a kiállítások jövőjét, valamint protokoll és munkaerőpiaci bértámogatási lehetőségekről is hallhatnak előadásokat.

Már most közel 150 konferencia résztvevő és 40 kiállító regisztrált az eseményre. A szervezők egy meglepetéssel egybekötött megnyitóünnepséggel készülnek, a finom falatokról street food jelleggel a MaReSz rendezvénygasztronómia tagozatának tagjai, a professzionális technikáról pedig a MaReSz rendezvénytechnika tagozata gondoskodik. A résztvevők felölelik a teljes szakmát: konferencia és -kiállításszervezőkkel, rendezvényügynökségekkel, vállalati döntéshozókkal, rendezvényhelyszínekkel, technikai és catering cégekkel, valamint programszervezőkkel lehet találkozni a rendezvényen. A konferencia programja kiemelkedő lehetőséget nyújt networkingre, új üzleti kapcsolatok kialakítására.

Forrás: Travelo

Június 3-ig konferencia résztvevőként is lehet még regisztrálni az eseményre az alábbi linken, itt érhető el az előzetes program is:http://www.maresz.hu/hu/hirek/event_touch_konferencia_2016 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek