Borítékoljuk az örömöt! - Az egészségnél nincs nagyobb ajándék!

Az egészség mindennél fontosabb szempont akkor, amikor szeretteink boldogságáról kívánunk gondoskodni. Karácsony közeledtével pedig mi sem lehet jobb ajándék, mint egy olyan csomag, amelyben az egészségmegőrzés legkellemesebb hozzávalói vannak összegyűjtve.

Forrás: Travelo

Mi a tökéletes egészségmegőrzés receptje?

Hozzávalók:

- friss és tiszta levegő

- csendes és nyugodt környezet

- több forrásból feltörő gyógyvíz

- kényeztető wellness programok

- gyógyító masszázsok

- forró szauna pillanatok

- teljeskörű kiszolgálás

- nagy adag mosoly

Lássuk részleteiben, hogyan épül fel a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum tökéletes karácsonyi receptje! Mindenekelőtt látogassunk el Nyugat-Magyarország egyik legbájosabb üdülővárosába, Bükfürdőre, ahol a béke és a nyugalom találkozik a természet szépségével. A tiszta levegő, a kirándulási lehetőségek, a bicikli- és a sétautak jótékonyan hatnak ránk – már az első pillanattól kezdve.

Ha sikerült magunk mögött hagyni a mindennapok nehézségeit, vegyük az irányt a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum felé. Ha családunkkal közösen fedezzük fel, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mindenki talál magának kedvenc medencét, csúszdát vagy éppen szaunát, hiszen a téli időszakban is mintegy 20 medence és egy pazar szaunavilág fogadja a vendégeket.

Forrás: Travelo

De ne menjünk el oly gyorsan az egyik legfontosabb hozzávaló, a gyógyvíz mellett! A több forrásból feltörő, egyedi összetételű büki gyógyvíz rendkívül magas ásványianyag tartalommal (15000 mg/l) rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. Kiválóan alkalmas szinte valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére, de ajánlható ortopédiai és idegsebészeti műtétek utáni rehabilitációhoz, baleseti utókezeléshez, krónikus nőgyógyászati és urológiai gyulladások gyógyítására. Ivókúra formájában pedig a krónikus gyomorhurut, emésztési zavarok és a fekélybetegség ellenszere is lehet.

Éppen így nem hagyhatóak ki a wellness szolgáltatások sem: a fürdőparadicsomban 96 gyógyító kéz, több mint 100 kezelőhely garantálja, hogy mindenki részesüljön a gondos törődésből. Masszázságyak, terápiás kádak és hatvannégyféle kezelés közül válogathatunk, sőt, vár ránk a Wellness Centrum is, ahol különleges mozgásprogramot, egyedi wellness kezeléseket kínálnak a szakemberek.

Forrás: Travelo

Egy tüzes belevaló következik: a szaunázás szerelmeseit a Bükfürdő Gógy- és Élménycentrum egy professzionális, textilmentes szaunavilággal várja, mely önállóan – a fürdő igénybevétele nélkül - is látogatható. Választék van bőven: finn szauna, infra- és aromaszauna, tepidárium, gőzfürdő, mind-mind pihenőkkel, és hangulatos szaunakertekkel körülvéve. Kültéri és beltéri szaunákból válogathatunk kedvünk és vérmérsékletünk szerint, melyeket szaunaszeánszok tesznek még vonzóbbá.

Karácsonyi tipp: Gyűjtsd egy csokorba az egészséget, és töltsd fel a plasztikkártyára vagy add át egy ajándékutalvány formájában! Bármelyiket is választod, borítékolhatjuk az ajándékozott örömét, hiszen az egészség a legnagyobb ajándék! Az ajándékkártya és az egyénileg kiválasztott szolgáltatásokból álló ajándékutalvány online is megvásárolható.

http://www.bukfurdo.hu/ajandek/

Forrás: Travelo
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek