Adventi vásár Bécsben vagy Pozsonyban - wellness & spa élmények Mosonmagyaróváron!

Adventi vásár Bécsben vagy Pozsonyban – wellness & spa élmények Mosonmagyaróváron!

Rohanó életünkben időközönként szükségünk van egy kis lazításra, környezetváltozásra, új desztinációk megismerésére, új impulzusokra, hogy üdítő színt hozzanak a szürke hétköznapjainkba. Kalandozzunk most a Szigetköz fővárosába, hangolódjunk rá testben és lélekben a közelgő adventi ünnepekre! „Adventi Wellness a Szigetközben" csomagajánlatunkban mindent megtalál, ami garantálja a kikapcsolódást, kezdve a finom forralt borral, a gyertyafényes vacsorával, péntekenként akár élő zene kíséretében, a forró termálfürdőzéssel, romantikus pezsgőfürdőzéssel kettecskén, egészen a kényeztető „Téli varázs" illóolajos masszázsig. A Szigetköz páratlan természeti értékei mellett a környék kulturális értékei is jelentős vonzóerőt képviselnek, hogy bejárjunk egy helyről akár három országot is. Ezek közül szíves figyelmükbe ajánljuk a Fertő tó környékét, az Eszterházy kastélyt Eisenstadtban, a Hauswirth csokigyár látogatást, korlátlan csokikóstolással Kittsee-ben, a bécsi állatkertet, Schönbrunn kastélyparkját, a Szlovákiában a dévényi várat, és Pozsony óvárosának meglátogatását és természetesen Mosonmagyaróvár barokk macskaköves belvárosa is megér egy sétát, hiszen 2015-ben a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny győzteseként végzett!

Merüljön el az élményekben a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***Superior szolgáltatásainak segítségével és kényeztesse magát az Európában is elismert jótékony hatású gyógyvízzel, mely néhány lépésre található a superior szobáinkból.

Fotó: Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

A bécsi adventi vásár csaknem 20 helyszínen több mint 800 standdal mindössze egy órányi autóútra található szállodánktól, ahol november 14-től várják forral borral, punccsal, sült gesztenyével, kézműves termékekkel teli kirakodóvásárokkal és fényjátékkal az ide látogatókat. Ha szívesen megismerné a pozsonyi karácsonyi hangulatot is, csupán fél órányi autóút választja el tőlünk. A karácsonyi ajándékok beszerzésére is van ötletünk: hiszen útbaesik a híres Designer Outlet Parndorf, ahol 30-70%-kal olcsóbban juthat hozzá világmárkák kitűnő termékeihez. Hogy mire szakít időt a felsoroltak közül, csak Önön múlik, válogasson kedvére a romantikus és családi programok közül, és foglalja le mielőbb szobáját, hogy le ne maradjon az élményekről! Bővebb információ az adventi csomagról:
http://www.thermal-movar.hu/hun/offer/akciok/adventi_mezeskalacs_napok.book

9200-Mosonmagyaróvár, Kolbai K. u. 10.
Tel: +36-96-206-871
Mail: info@thermal-movar.hu
Web: www.thermal-movar.hu
„Egészség és élmény egy helyen"

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek