Vérbeli utazó? Az alábbi három válaszból kiderítheti!

1. A neten áttanulmányozza a legtöbb utazási ajánlatot?

2. Van egy világtérképe, amin bejelölte az összes pontot, ahol már járt?

3. Álmodozva gondol idei utazásaira?

Amennyiben három igennel válaszolt, akkor ajánlanám a Z(s)eppelin Utazási Irodát, aki segít abban Önnek, hogy elrepüljön olyan helyekre, amelyek a nyirkos, hűvös téli napokon elvarázsolják és felmelegítik a lelkét, hiszen a hűvös téli napokat könnyebb átvészelni, ha azt egy csodálatos helyen tölti a szeretteivel.

Fotó: Eva-Maria Repolusk / Eva Trifft. / Salzburgerland



Helyezkedjen el kényelmesen! Most egy csettintésre ünnepi hangulat járhatja át a testét,
lelkét. Csak az élményre koncentráljon, mint gyerekkorában, amikor puha kötött sapkában és sálban állt az első hóesésben, vagy amikor már a sok-sok hópehelyből az első piros orrú hóembert készítette. Ezen gyerekkori élmények megismételhetetlenek, és ez így van jól. Azonban felnőttként is lehetünk gyerekek!! Felnőttként is kell élményeket szerezni, hogy ezen emlékekre is éppen olyan meleg szívvel tudjon visszagondolni, mint a gyermekkori emlékeire. Repüljön a Z(s)eppelinnel és az élmények nem maradnak el!

Az advent egy nagyon különleges időszak, hiszen ekkor van az egyetlen időszak az évben, amikor a naptárunkban tartjuk a csokikat és alig várjuk, hogy elfogyjanak onnan. Adventkor minden város gyönyörű, ragyogó díszbe öltözik, hogy ellensúlyozza a tél szürkeségét és sötétségét. Ezért adventkor épp olyan jó utazási célpontok a nagy európai városok, mint nyáron, hiszen ilyenkor a fények gyönyörű megvilágításba helyezik az épületeket és meghitt hangulatot árasztanak. A Z(s)eppelin által nyújtott körutazásokon megnézheti, miként készülnek a karácsonyra más európai országok. De nem csak Európában élheti át az adventi forgatagok fűszeres illatát, hanem Isztambulban is, az adventi díszbe öltözött török metropoliszban is.

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda



Azt tudta, hogy nincs két egyformán karácsonyozó ország? Átélheti a meghitt karácsonyi
hangulatot Ausztriában, Németországban és Lengyelországban is, mindezt úgy, hogy nem kell a karácsonyi bejglivel bajlódni, hanem elkerülve a karácsonyi pörgést, kikapcsolódhat és kipihenheti az éves hajtást. Bármelyik programunkra is essen a választása a karácsony szelleme végig fogja kísérni az út során.

Hatalmas élmény, amikor az újévet egy másik városban tölti az ember és még varázslatosabb, ha egy új ismeretlen országban. Vegyen részt a Z(s)eppelin Utazási Iroda programjain, hogy ne csak az év legyen új, hanem az élmény is. Kezdődjön a felejthetetlen élmények gyűjtése már az újév első napján.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy Ön vérbeli utazó, hiszen gondolatban már úton is van, hogy téli emlékekkel bővüljön a véget nem érő mesetár, melyet majd egy hűvös téli estén a kandalló melege mellett oszt meg az unokákkal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek