Együtt nyaralna az egész család?

Miért ne? Sárváron kicsik és nagyok is jól érzik magukat!

Szerencsére léteznek olyan helyek, ahol egyszerre strandolhatunk és gyógyfürdőzhetünk, ahol éppúgy találunk nyugodt, csendes pihenőtereket, mint játékos gyerekbirodalmat. Ilyen a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, ahova együtt utazhat nyaralni az egész család.

 

Fotó: Sárvárfürdő

Önfeledten

Pancsolás, csúszdázás, hintázás és homokozás – aligha van olyan gyerek, aki nem így képzeli egy nyaralás tökéletes napirendjét. A strand hullámmedencéje a felnőttek számára is igazi élményt jelent, ám a gyerekek még ennél is jobban szeretik a kalandmedencét és a vízi játszóteret. A vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget, itt aztán próbára tehetik az ügyességüket és a bátorságukat. Míg az apróságokat a bébi pancsoló várja, addig a nagyobbak akár fejeseket is ugrálhatnak egy speciálisan kialakított öbölben. A négypályás versenycsúszda és a három óriáscsúszda a megunhatatlan élmények tárháza. A strand röplabda-, foci- és petanque pálya remek szórakozást nyújt a napozás és a fürdőzés mellett egy kis testmozgásra vágyó felnőtteknek is.

Akár eshet is az eső!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben akkor sem kell lemondanunk a vizes élményekről, ha
rosszabbra fordul az idő. A fedett élményfürdőben a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a kicsiket, a nagyobb gyerekek pedig az óriáscsúszdákon, a mászófalon vagy az úszómedencében vezethetik le az energiájukat. Habár a közös játék utánozhatatlan élmény nyújt, a szülők és a nagyszülők tökéletes pihenéséhez egy kis nyugalomra is szükség van. A szakképzett óvónőknek hála, a gyerekek boldogok a játszóházban, így a felnőttek belemerülhetnek egy-egy könyvbe, kényeztethetik magukat egy kellemes masszázzsal, de gondtalanul élvezhetik az élményfürdőtől térben jól elkülönülő, csöndesebb gyógyvizes medencéket is.

Fotó: Sárvárfürdő



Kalandvágyóknak

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában tizenegy, különböző nehézségű drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat. Az óriás fák között, a sárvári hét tó egyikének partján kialakított Kalandparkban érdemes kipróbálni a 10 méter magas mászófalat, az íjászpályát, vagy az airsoft lövészetet is. A gyerekek fára is mászhatnak és az ügyességüket is próbára tehetik a tóparti aranymosás során. A tanösvény, a játszótér vagy a szabadtéri tréningkert a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt önfeledt szórakozásra csábítja.

Érdemes hosszabb időre érkezni

A fürdő és a strand nyújtotta örömök, valamint a város látnivalói több napra kínálnak programok. Ne siessünk, szánjunk időt a felfedezésükre! A fürdő területén számtalan szálláslehetőséget találunk. Van itt kiválóan felszerelt kemping, igényes apartman ház, de még egy négycsillagos hotel is, amit közvetlenül a fürdő épületében alakítottak ki. A választásnál azt is vegyük számításba, hogy a szállóvendégek a fürdőt, a szauna-világot és a fitnesz termet ingyenesen vehetik igénybe.

További információk: www.sarvarfurdo.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek