Hévízgyógyfürdő: szépség, természet

Hévízgyógyfürdő: szépség, természet

A Hévízi Gyógytó hírnevét elsősorban a gyógyászati értékének köszönheti, adottságait tekintve igazi különlegesség.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház - mely egy közel 60 hektáros természetvédelmi területen elhelyezkedő intézmény - az egyedi mikroklíma, az erdők, sétányok és sétaútvonalak révén mind a pihenést, mind pedig az aktív kikapcsolódást keresőknek lehetőséget nyújt a kellemes időtöltésre.

Forrás: Travelo

A simogató gyógyvíz, a tavat körülölelő véderdő és a vízfelszínt borító párafelhő csodálatos látványa kiválóan alkalmas kikapcsolódásra, a megfáradt test és lélek megújulásának elősegítésére, a mindennapok során szükséges energia szinten tartására.

Rendkívül fontos a regenerálódás, valamint hogy nagy hangsúlyt fektessünk egészségünkre, rohanó életünkben is elegendő időt szenteljünk önmagunkra.

A kezelések igénybevétele előtt fontos a javallatok és ellenjavallatok tanulmányozása.

Természetes gyógytényezők – a szépség szolgálatában

A Gyógytóban úszva a ringatózó lótuszok és a tavat körülölelő véderdő látványa megnyugtatja az idegrendszert, nyugodttá és frissé teszik a fürdőzőt. A gyógyvíz hidrosztatikus nyomása és áramlása jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, kellemes masszázst biztosít, a lebegő iszapszemcsék jólesően ingerlik a fürdőző bőrét.

Forrás: Travelo

 Az iszapkezelés során alkalmazott hévízi iszap kéntartalma nemcsak felszívódik és az ízületi porc regenerációját segíti, hanem szaruoldó hatása folytán a bőr megfiatalítását idézi elő, karbonátjai a bőr bársonyosságát biztosítják.

Az iszapfürdő kiváló izomlazító és relaxáló, természetes bőrtisztító hatású, csak természetes anyagokat tartalmaz, összességében revitalizál, fiatalít.

Masszázsok, melyek szépítenek

Hévízi iszapmasszázs: Az orvosi gyógymasszázs és a hévízi iszapkezelés terápiás hatásait egyesítő, védjegyoltalom alatt álló hévízi iszapmasszázs méregtelenítő, kozmetikai, bőrselymesítő és hidratáló eredménnyel is jár, természetes bőrtisztító hatásával fiatalítja a bőrt, kiváló izomlazító és relaxáló hatású.

Forrás: Travelo

Szárazkefe masszázskezelés: A kezelés során a vivőanyag nélkül, közepesen kemény sörtéjű kefével végzett szárazkefe masszázst olajos vagy krémes nyugtató masszázs követi. Az eljárás eltávolítja az elhalt hámsejteket, a bőr vérellátottsága javul, bőrfiatalító eredménnyel jár, gyorsul a méregtelenítés és az anyagcsere, hatásos lehet cellulitis (narancsbőr) ellen, napozáskor bőrünk szebben és egyenletesebben barnulhat.

Forrás: Travelo

Köpölyözés: A köpölyözés olyan masszázsforma, mely során a köpöllyel a reflexzónák legintenzívebb ingerlését érjük el. A köpöly vákuumot hoz létre, és ennek hatására felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése, javul a lelassult anyagcsere, fokozódik a zsírbontás. Nagy előnye, hogy hatása szinte azonnal jelentkezik és tartós. Hatását egy speciális cellulitis (narancsbőr) krémmel még tovább fokozzuk, amely tovább gyorsítja a salakanyagok ürítését, és feltölti a pangó kötőszöveti részeket vérrel. Ezáltal enyhíti a narancsbőr jellegű elváltozásokat, méregtelenít, ránctalanító hatása hosszú ideig fennmarad.

Forrás: Travelo

Beauty szolgáltatások

Hévízgyógyfürdőn széleskörű beauty lehetőségek várják a szépülni vágyókat is: a mélytisztító arckezeléstől a relaxációs szépítő pakolásokon át a feszesítő arckezelésig, az illatos fürdők és testkezelések között minden korosztály megtalálja a számára ideális szolgáltatásokat.

Kezeléseinkről, szolgáltatásainkról tájékozódjon honlapunkon, telefonon, e-mail elérhetőségeinken, vagy munkatársainknál!

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház „Egészség és harmónia"

www.spaheviz.hu, www.hotelspaheviz.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek