Kutyabarát szálloda Esztergomban

Nagy udvar, fürdőzésre alkalmas tó, kutyás kirándulások, kutyabarát személyzet, kényelmes szobák, jó konyha - ez a Hotel GRANTE, Budapesttől csak 50 km-re. Vigyázat, a kutyája nem akar majd hazamenni!

Egy vendég írta a szálloda vendégkönyvébe: „Ebünk a kocsiajtó kinyitásának pillanatában torpedó üzemmódra kapcsolt, s boldogan nyargalászott fel-alá a hatalmas, füves, elkerített udvaron, alig bírta fékezni magát, hogy ne csobbanjon a kerti tóba a békák után. A recepción szívből jövő mosollyal fogadtak minket, a négylábú vendéget külön üdvözölve, babusgatva. Ettől minden kutyás gazdi minimum elalél. A berendezésben nem volt semmi mókusvakítás. Egyszerű igényes fenyőbútorok minden helyiségben, tévéző sarok kényelmes kanapéval, dohányzóasztallal, kis étkezőasztal három székkel, ropogós, illatos fehér törölközők és krémszínű ágynemű. Az egész berendezés kialakítása átgondoltságot sugallt és minden úgy volt kitalálva, hogy maximálisan takarítható legyen. Ragyogó tiszta is volt minden... "

A Hotel GRANTE*** 3 éve fogadja a két- és négylábú vendégeket kutyabarát szállodaként.

Ilyen adottságokkal és szolgáltatásokkal ez teljesen jogos:

  • a kerti tóban úszhatnak, fürödhetnek a kutyák
  • a nagy kertben boldogan futkoshatnak és játszhatnak a gazdival
  • a szállodai szobák műanyag padlózatát könnyű tisztán tartani
  • van lehetőség a kutyák mosdatására, fürdetésére is (kutyazuhany)
  • a jól nevelt kutyák bejöhetnek az étterembe és a teraszra is
  • itatóval várják a kutyákat a szállodában és az étteremben is
  • érkezéskor a kutyák jutalomfalatokat, a gazdik térképes túraajánlót kapnak
  • egy vacsorára szuperprémium kutyatápot kapnak a kutyák
  • a közelben megbízható állatorvos és kutyakozmetika is található
  • és végül, de nem utolsó sorban: a portások is imádják simogatni a kutyákat!

Ez utóbbi nagyon fontos, hiszen csak olyan személyzettel lehet a kutyabarát státuszt megtartani, akik valóban szeretik a kutyákat. A gazdik is megérzik, ha valaki nem őszinte, de a kutyák sokkal hamarabb...

A szálloda nem csak egy kicsit kutyabarát. Itt beengedik a kutyákat a szálloda minden szobájába, az egész kertbe, az étterem teraszára és az étterembe is. Az „együtt mindenhova" szlogen jól leírja ezt az érzést.

Volt itt már olyan kutyás vendég, aki először hozta szállodába a kedvencét, és voltak tapasztalt kutyások is. Jöttek egyénileg, barátokkal és csoportokkal, sőt teljes kutyaiskolák is tartottak itt "kihelyezett képzést". Az egyik vizsla-túra alkalmával 77 kutya játszott a kertben...

A szálloda jó bázis annak is, aki Esztergomot, a környező hegyvidéket vagy a Dunakanyart szeretné felfedezni néhány nap alatt. Érdemes a félpanziós csomagok közül választani, így az ár is kedvezőbb és az egész napos kirándulás után az étteremben egy jó vacsora mellett meg lehet pihenni.

A szálloda honlapján található a Kutyatár, ahol a vendégek által beküldött kutyás fotók és vélemények Önnek is kedvet csinálhatnak egy látogatáshoz!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek